Ahojte baby som v 6 tt a začala som krvácať
V piatok som išla cikať a na toaletnom papieri som mala trošku krvy tak som sa zľakla a hneď sme išli do nemocnice tam mi povedala doktorka že gestancny vak sa čistý tak že to preto lebo že sa to uhniezduje s čistí sa to tak že to spôsobuje krvácanie ráno som začala krvácať ešte viac tak sme v sobotu museli zas utekať do nemocnice a tam mi primar povedal že je veľká pravdepodobnosť že to potratim ale že aj nemusím že to mám nechať na prírodu že to dáva 60% že to potratim a že 40 že nepotratim no a na ďalší deň mi to neprestalo v nedeľu tak sme už zmenili nemocnicu šli sme do BB a tam mi povedal že kým to tam je tak že som nepotratila že mám počkať kým pôjdem k svojej ginekologické že ona mi povie. ......chcem sa opýtať stretli ste sa žienky niektorá stymto a dotiahli ste to do konca krvacam dnes 4 deň ale už slabšie oveľa ako v sobotu no a nemám ani bolesti čo si o Tom myslíte vy ?
@vivi343 moja kamoska krvácala brutalne, videla som to na vlastne oči. male sa udrzalo a už má 2 roky. na pohotovosti povedali, že to je ešte zvyšok menstruacie. ja som mierne špinila pri prvom a udržalo sa mi. ale pravda je taká, že treba čakať. dostala si niečo na udržanie ?
@banderaska29 utrogestan a ascorutin a ciselinu listovú toto beriem
Nemas teraz co robit, lieky mas, v kazdej nemocnici ti povedia len to iste, krvacanie na zaciatku tehotnestva je vzdy bud-alebo. Drzim palce, nech sa embryo udrzi, sanca je.
pozri staršie diskusie je tu toho kopu na túto tému.
Držím ti palčeky, hlavne sa ukľudni, stres ti teraz určite nepomôže. Krvácala som aj ja, u mňa to ale malo šťastný koniec, mám zdravého syna. Prajem ti všetko dobré 🙂
@vivi343 ja som kvôli krvácaniu ležala v nemocnici a potratila som. Vedla mňa bola baba, ktorá masívne krvacala a babatko ma zdravé. Tam naozaj sa nedá nič robiť. Lieky máš, tak len oddychuj
Ja som krvácala 3 mesiace vkuse a riadne vodopády, ale syn ma 2,5 roka 🙂
@nikoleta999 ja len po troške uvidím no 1 .8 som objednaná na ďalšie vyšetrenie tak uvidím no
@vivi343 zo mna to riadne valilo a bola som aj hospitalizovana, ale taktiez mi povedali, ze je to medzi nebom a zemou ... Drzim palce, nech je vsetko v poriadku
Ahoj, možno Ti len praskla nejaká cievka a všetko bude ok, držím palce...
Ja som zacala v 8 tt tak strasne krvacat ze kym som prisla do nemocnice co mam kusok tak cely uterak podomnou krvavy… hematom… prisny kludovy rezim… maly ma 6 mesiacov🙏🏻🙏🏻drzim palce
Ja som krvácala 2x v 6tt a v 10tt, a slečna má 11r... Ale v tomto štádiu je to 50/50.. držím palce
je to pol na pol. Ja som krvacala a potratila som a ked som krvacala ako niagarske vodopady, tak vsetko dobre dopadlo. Bohuzial nikto Ti neda odpoved. Zelam pevne nervy.
PS V tomto stadiu sa neda nic robit,a j ked Ti mnohi povedia, ze napriklad injekcie na zastavenie a podobne bohuzial je to skor placebo efekt. A kazde vysestrenie este podrazdi zonu, takze mozes krvacat viac, ide skor o to ci ide o krvacanie z krcka maternica alebo z maternice.
@martaatram ďakujem a všetkým ďakujem ❤️❤️❤️❤️❤️
Dnes som bola na ultrazvuku a už tam nevidia nič na sone ...potratila som 💔💔
@vivi343 ach, myslím na teba 😥😭😓 vezmi si svoj čas na zahojenie bolesti, možno aj vyhľadaj pomoc u osoby, ktorej doverujes, je to veľká strata. Drzkaj sa
Lieky, klud na lozku a prejde to, nestrasuj a oddychuj. Mala som 3x
Ďakujem všetkým ❤️❤️❤️❤️❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vivi343 u mňa krvácanie nikdy nebolo dobre znamenie