Som v 6. týždni a je mi stále zle od žalúdka

5. okt 2022

Ahojte, som v 6tt a už asi tyzden a pol mam stále bolest v žalúdku popri tom na mna príde taká slabosť a jemná bolest hlavy, celkovo to nie je nič na nevydržanie no citim sa zle a nie je to vôbec prijemne, väčšinou to prejde keď sa najem no do cca hodiny po jedle je to spat 🤷🏻‍♀️ Mohol by to byt napríklad cukor ? Že poklesne a potom mi je zle ? Však predsa nemozem jesť každú jednu hodinu toľko jesť ani nemám chuť 🙄
Na kontrolu k lekárovi idem budúci tyzden ale chcela som sa skusit poinformovat ešte do vtedy tu 🤷🏻‍♀️ Možno máte podobný priblem
Ďalšia možnosť mi napadlo že beriem progesteron duphaston- rano a večer jednu tabletu nemohlo by to byt spôsobené z neho ?
Tiež som si mylslela že to sú tehotenské nevoľnosti ale podľa opisov okolia pri tehotenských nevolnostiach nie je taká neprestajne bolest žalúdka 🤷🏻‍♀️

darkswan
5. okt 2022

urcite sa neobavaj, je to normalne, treba len vydrzat

jaskolka
5. okt 2022

Duphaston môže tiež spôsobovať to, ale celkovo v tehotenstve je úplne bežné, že ti je zle. Jednoducho to patrí k tomu. Každá žena to znáša inak
Pokiaľ extrémne nejako nezvracias, že ani vodu v sebe neudržís, a podobne, to uuz by bolo na lieky a infúzie, tak len skúšať, čo ti uľaví (džús, minerálka,piškóty, studené mlieko) a vydržať to. Iny recept nie je, diagnóza je "tehotenstvo".

silvia765
5. okt 2022

Som tehotná tretíkrát … a teda je to oveľa horšie ako predtým … kedysi dávno predpisovali cipky torrecan avšak stiahli ich teraz z trhu, lekár mi povedal že pri najhorsom scenári už len infuzky

daja0760
5. okt 2022

Aj ja si myslím,že to máš tehotenskú nevoľnosť. Ja som mala 6 mesiacov. Veru, nie je to med lízať. Musíš len vydržať. Za opýtanie u doktora nič nedáš. Mne bolo ťažko od žalúdka, zvracanie, točenie hlavy, že som nevedela chodiť. Keď som nejedla, bolo mi zle. Keď som sa najedla, tiež mi bolo zle. Nevyberies si. Skús piskoty, mandle, colu...

autor
5. okt 2022

@darkswan
@jaskolka
@silvia765
@daja0760
Ďakujem za odpovede, ja práve vôbec nezvraciam len sa citim zle a boli žalúdok, snažím sa pravidelne jesť keď nemám chuť aspoň piskoty a ovocie pojedam ale aj tak žiadna extra úľava 🤷🏻‍♀️ Ale tak aspoň ste ma ukludnili že to je v poriadku 😊
Tehotenstvo je krasne 😂😂😂….svojim sposobom

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre