Ahojte baby, som v 6. týždni a začalo mi byť neskutočne zle , až tak že celý deň len ležím a skoro všetko len vygrciam. Nepoznáte niečo čo by mohlo pomôcť? Potrebujem ísť aj na vzduch troška , aj doma niečo porobiť ale takto sa aj bojím :/ Doktorka ma vezme na kontrolu až pondelok.
Mne pomáhalo, keď som cmulala kocku ľadu .normálne furt 😀... A chodila som do práce, unavená, zle mi bolo, ale keďže som robila v reštaurácii, tak som to rozchodila..
@babovka2321 no citim sa veru jak chorá 🤣 ale vyskúšam , ďakujem krásne❤️
@jenn177 mne nepomohlo nic, ja som v oboch tehotenstvach prevracala tak 10tyzdnov vkuse.. uz to nikdy viac zazit nechcem 😅
Ja som 8tt a tiez mi je neskutocne zle🙄neviem nic zjest, neviem sa nicoho napit, nonstop mi je zle a tazko a pali ma zaha. Do toho som schytala teraz este aj nejaku skolkarsku chorobu, cize nevladzem dnes uz ze nic…je to fakt ,,najkrajsie’’ obdobie🤮
@babovka2321 napi sa coly
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jenn177 gratulujem, uzivaj si "najkrajsie obdobie" v zivote zeny a spominaj na zeny, co tvrdia, ze tehotenstvo nie je choroba a mas chodit normalne do prace 😅 na zmiernenie cola, fatra s citronom, lizatka z lekarne, antimetil, jest pravidelne po trochu, ale ver, ked ti ma byt zle, tak ti bude a nespravis s tym nic 🙂 len oddychuj