Ahojte..prosiiiim vas co mozem v takom skorom stadiu tehotenstva pri zapale mocovych ciest? Som po KET a bojim sa dat daco..ja som to casto mavala aj pred tehotenstvom..co si mozem nasadit? Pijem blokurimu zatial..vela pijem...mns porazi 😪
Hlavne pi veľa urologickeho čaju a celkovo veľa tekutín.. zápal musíš “vycikat”😉
Brusinky susene, alebo nejake prirodne kapsuly z lekarne. Vela vody.
Urologický čaj určite nepi ako sa píše vyššie!!! Ja som bola počas tehotenstva na urologickom urgente a to mi naozaj neodporúčali. Vypi 3l denne vody, hlavne nir minerálky! a kúp sušené brusnice. Ako tehotná môžeš situp uroval. Je to len koncentrát brusníc takže neuškodí+blokurimu
Grepovy džús si kúp ten je super na močové cesty, nohy v teple a neviem ci môžeš opýtaj sa v lekárni ale idelyn urinal sirup (ten od jedného roka) s brusnicami je tiež veľmi dobrý..
@jjanulienka urologický čaj určite nie! Je zakázaný v tehotenstve nakoľko je tam silný výťažok byliniek a môže vyvolať potrat..
Ano viem urologicky isto nie..no myslim ze mi pomaha blukurima uro a vela som pila a vyssia davka Cka a do trochu tepleho caju som si dala aj 15 kvapiek kapucinky..myslim ze to zacina sa zlepsovat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nestresuj sa hlavne veľmi veľa pi a zajtra zavolaj doktorovi, on vie aké lieky mozes a aké nie, sama nerob experimenty…