Ahojte som v 5tt. PM som mala 13.9 ale mavala som strašne nepravidelnu menštruáciu. V piatok som bola u mojho lekara ktorý povedal že sú dve možnosti buď sa plod prestal vyvyjat nakolko som LEN v 5tt. A je tam rozdiel asi 3 týždne. Ale 11.11. Som si robila tehot.test a bol negativny a vo stvrtok 19.11. Som si robila 4 testy a všetky vyšli pozitívne. A druha moznost je ze som otehotnela davnejsie pred menstruaciou v oktobri. Včera večer som mala hnedy výtok s krvavymi kuskami akoby slizom. Bola som na pohotovosti kde som dostala injekciu proti krvacaniu. Spravili hcg v krvi (mam okolo900 a mala by som mat 2000). Dnes cely den krvacam. Citim sa ako keby mam menštruáciu bolesti v podbrušku a krv. Je tu mala nadej? ☹ zajtra idem k doktorke. Bojim sa aj toho, že v buducnosti sa to bude opakovať a budem mať problém s otehotnenim. Mate podobné skusenosti?
Nechcem tomu veriť... život je nespravodlivý ☹ ďakujem za odpoveď
sla by som znova na pohotovost. hned. moja kamoska niekolkokrat skoncila s masivnym krvacanim v nemocnici. vraj praskli nejake cievy ci co...ale podstatne je, ze ma babo! chod na pohotovost. drzim palce, nadej je vzdy a aj zazraky sa deju!
Ahoj ja by som isla hned na pohotovost, ak tam dojdes opakovane nechaju si ta v nemocnici sice, ale mozno to pomoze zachranit babatko...ak nie tak mi je to strasne luto...ale hlavku nevesaj, poznam vela bab co potratili xy krat a teraz sa tesia zo svojich deticiek...
@merrrynka bohužiaľ vyzerá to na potrat....prešlo si nás tým veľmi veľa, v prvom trimestri je to veľmi časté...je dobre, ak sa vyčistíš sama a nebudeš musieť na kyret. Nie je dôvod na obavy z ďalšieho tehotenstva, väčšinou sa zadari a to dosť rýchlo. Môžete sa začať snažiť hneď. Ja som napríklad rodila v auguste miesto mája - otehotnela som hneď po prvej MS po potrate.
@merrrynka ahoj tiez by som isla na pohotovost ........ja som nekrvacala ale tiez som hend na zciatku tehotenstva skoncila v nemocnici kvoli nizkemu hcg mala som 700 a 6TT a vsetko bolo v poriadku nakoniec z toho boli dvojicky....viem ze je vela bab co krvaca na zaciatku tak drzim palce
pri 2 tehu som krvácala 3 krát. zakaždým som skončila v nemocnici, kde som si pekne dlho poležala. nik si ma tam nevšímal celé dni, len som tam bola do počtu. Ležať som mohla aj doma. V súčasnosti chodí dcéra do 4 triedy ZŠ. Žiadne iné moje tehu takto neprebiehalo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@merrrynka co velmi napisat, znie to ako ucebnicovy potrat, babatko sa prestalo vyvijat a teraz odchadza. Rada by som sa mylila, sanca je tam vzdy, ze len hematom odchadza. Ale ak by to bol spontanny potrat, babatko urcite bolo chore, lepsie teraz ,ako to zistit neskor. Bez kyretaze sa mozete aj hned zacat znovu snazit a opakovat sa to vobec nemusi! Drz sa zajtra u lekara.