Ahojte baby som v 5 tt a mam bolesti krížov a podbruska čo je ok ale.. od rana som a nohách zastavím sa večer a vždy cely deň mam väčšie bolesti hlavne keď si sadnem to začnem pociťovať ako keby som to mala viac ubolene rozmýšľam že si zoberiem voľno na pár dni a oddýchnem si neublíži to nejako ?
Skus si dať MagneB6, kým nekrvácaš je to v pohode..ja som tiež 5tyzd.a sa nezastavym cely den, i v noci mam co robyt..mam 2r.syna..a do roboty chodím..a ked maš daake obavy tak chod na vysetrenie..ale tehotenstvo nie je choroba i keď ma niekedy dost neprijemne príznaky🤕.ked sa opustiš teraz na zaciatku bude to horsie ku koncu
Hlavne kľud nestresuj ja som robila 12ky v domove dôchodcov..skoro do 8m ..stále v kole ani som nejako neodpocivala... ak ti pomôže to voľno skús ...ale ako hovoria vyššie nechala by som si to na neskôr 🙂aj sa ti niečo nezdá chod lekárom nech ťa skontroluju....držím palec 💪💪
Ja som sa setrila vzdy ked som potrebovala od prveho tyzdna az do porodu... ked som bola unavena alebo mala bolesti sadla a vylozila nohy. Niekedy na 5 minut a niekedy na pol dna. Ziadna praca nebola dolezitejsia ako dieta co som cakala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, myslím, že to máš skôr zo zmeny počasia alebo takeho niečoho, tehotenské príznaky ti ešte len začnú, voľno by som si nechala na neskor keď to bude horšie. Ale je to na tebe.