Som v 5. týždni a mám bolesti krížov

11. sep 2020

Ahojte baby som v 5 tt a mam bolesti krížov a podbruska čo je ok ale.. od rana som a nohách zastavím sa večer a vždy cely deň mam väčšie bolesti hlavne keď si sadnem to začnem pociťovať ako keby som to mala viac ubolene rozmýšľam že si zoberiem voľno na pár dni a oddýchnem si neublíži to nejako ?

luulinkaa
11. sep 2020

Ahoj, myslím, že to máš skôr zo zmeny počasia alebo takeho niečoho, tehotenské príznaky ti ešte len začnú, voľno by som si nechala na neskor keď to bude horšie. Ale je to na tebe.

ildiko36
11. sep 2020

Skus si dať MagneB6, kým nekrvácaš je to v pohode..ja som tiež 5tyzd.a sa nezastavym cely den, i v noci mam co robyt..mam 2r.syna..a do roboty chodím..a ked maš daake obavy tak chod na vysetrenie..ale tehotenstvo nie je choroba i keď ma niekedy dost neprijemne príznaky🤕.ked sa opustiš teraz na zaciatku bude to horsie ku koncu

katarina9593
11. sep 2020

Hlavne kľud nestresuj ja som robila 12ky v domove dôchodcov..skoro do 8m ..stále v kole ani som nejako neodpocivala... ak ti pomôže to voľno skús ...ale ako hovoria vyššie nechala by som si to na neskôr 🙂aj sa ti niečo nezdá chod lekárom nech ťa skontroluju....držím palec 💪💪

andreatytler
12. sep 2020

Ja som sa setrila vzdy ked som potrebovala od prveho tyzdna az do porodu... ked som bola unavena alebo mala bolesti sadla a vylozila nohy. Niekedy na 5 minut a niekedy na pol dna. Ziadna praca nebola dolezitejsia ako dieta co som cakala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre