Ahojte dievčatá, skúsim sa spýtať či ste mali niektorá podobnú situáciu. Dňa 3.6. mi lekár potvrdil tehotenstvo, avšak vidno bolo iba prázdny vacok bez žĺtka a bez plodu vo veľkosti 8mm, kontrola dnes po dvoch týždňoch znova prázdny vacok bez plodu, bez žĺtka vo veľkosti 18mm. čítala som tu veľa diskusií ale všetky ženy mali v 5tt oveľa menší gastacny vak, obavy mám už snáď zo všetkého hlavne z toho že plod stále nieje ale pritom vak je zväčšený. Lekár mi dnes zobral krv a o výsledky mám volať zajtra, no neviem prestať myslieť na negatívne myšlienky , vopred ďakujem za všetky odpovede
Nejako mi to nevychadza...ak si teraz 5tt, tak 3.6.si bola 3tt a videl gestacny vak? Vtedy nie je na sone nic...podla poslednej MS ti ktory tyzden vychadza?
@sisa_s presne ako píšeš, 3.6. som mala kontrolu u gyn kvôli prsníku ale 27.5. mi vyšiel pozitívny test tak toho 3.6. som gyn povedala že mi vyšiel pozit test tak ma pozrel , poslednú MS som mala 19.4. jeho odpoveď bola že som medzi 3-4 tt a už vtedy videl vacok a kontrolu mi dal o ďalšie dva tyzdne teda dnes a dnes znova nič no vak 18mm
@sweetdreams1 ďakujem 😊 snáď bude všetko v poriadku
Ak 3.6. videl vacok a dva tyzdne po je tam stale len vacok a nie bijuce srdiecko, tak neviem neviem :( Co ti lekar na to povedal? 27.5. pozitivny test je tri tyzdne dozadu... uz by musel vidiet...
Mala som v 7tt prázdny vak 25 mm, o 2 týždne už bolo vidieť všetko pekne ako má byť 😊 držím palce nech to dobre dopadne 🙏😍
Joooj ešte máš skoro moja . Ešte kľud za dva týždne to tam na 100% bude
19.4 posledná ms? To je už dva mesiace. A vak viditeľný už 3.6 a stále bez zmeny,tak asi niečo nie je ok
Nenapisala si kedy bola posledna MS, ale ja som to mala podobne prišla som k DR keď som mala byt 6tt a doktorka videla len prazdny gestačny vak bola som 3-4tt. No mňa sledovala podla hcg, každy druhy deň som chodila na odber a pekne rastlo, a kontrolu som mala 1x za tyždeň. Ale v 5tt som už mala aj žltkovy vak a potom o tyždeň už aj srdiečko tak verim že si mala len posunutu ovulku a bude všetko ok. Len ani mne to nevychadza nejak keď si mala pozitivny test už cca pred 3 tyždňami a keď k tomu pripočitame ešte cca 2 tyždne pred tym bola ovulacia a 2 tyždne pred tym ms (ak maš pravidelne) tak už by si mala byt cca 7tt čo už by malo byť vidieť aspoň plodik (vela robi aj kvalitny ultrazvuk), no v každom pripade prajem ti veľa šťastia🍀
@marcela199 však píše, že posledná ms 19.4
@domka222 aha pardon to som si nevšimla, tak potom už by malo byť niečo vidno 🙂 alebo podla krvi či stupa tak ako ma hcg
@marcela199 ja si tiež myslím, že keď jej rastie len prázdny gestačný vak,tak to nebude ok
@zana1007 uvidite čo vam povie, hcg 10 tisic moze byt 6/7tt podla tabuliek takže uvidite, ak vas neobjedna na krv zniva tak by som skusila ist na odber ako samoplatca či to stupa o 3 dni napriklad.
A aj ten gestačny vak zodpoveda velkosti v 9 tyždni (podla tabuliek) čo samozrejme nemusi uplne sediet kedze kazde telo je ine.
Každé telo je iné, neostáva nič len počkať.. sú tu vždy 50/50 príbehy, ako ostal len vak alebo sa v ňom aj vytvorilo bábo neskôr, budeme držať palce ☘️🙏🏼 preto sa zbytočne nestresuj ale ani nechcem to tak škaredo povedať zbytočne nedúfaj.. tie začiatky sú ťažké a vtedy treba naozaj najviac trpezlivosti 🙏🏼❤️
@zana1007
Dobry vecer, citala som vas pribeh a chcem sa spytat ako sa to vyvinulo. Nachadzam sa v obdobnej situacii kde by som mala byt v 7.tt a mam prazdny gestacny vak o velkosti 24 mm. Poslednu ms som mala 14.10, cyklus 30 dnovy. Doktor ma vcera vysetril a ze nic nevidi a v pondelok rano mam prist do nemocnice kde spravi vysetrenie este raz a ked nic tak kyret.
Myslite ze mam este dufat ale uz nie je sanca?
Nazory tu boli rozne a 50:50… dakujem vam🙏🏽
@kikina1102 pokiaľ bol gestačny vak úplne prázdny a nebol tam ani len zltkovy vak tak to je také asi skôr že nič z toho nebude. Ak samozrejme zodpovedá gestačny vak na týždne ak nie tak možno je šanca ak si mala posunutú ovulácia . Bolesti nemáš?
@kikina1102 u mňa to dopadlo zle , vak ostal prázdny , tiež ma chceli poslať na kyret no rozhodla som sa pre spontánny potrat a tak sa aj stalo 10.07., prajem vám veľa síl ♥️
@mariska1989 bolesti nemam ziadne, mam vsetky priznaky, nechutenstvo, nevolnosti, citlive prsia.. vela oddychujem a spim. Nespinim ani nekrvacam, nic…robila som si test ci nebude negativny a test ukazal hned jasne dve ciarky… no velmi verim ze sa stane zazrak a zajtra nieco uvidim.
Pocitala som si podla ovulacie a od ovulacie to je 5 tt. Mozno bola posunuta.. no neviem…
@zana1007 tiez sa mi to nepozdava, ale zasa sa bojim ze by som sa nevycistila dostatocne, som zmatena…🫣
@kikina1102 tak snáď už niečo bude vidieť . Už len čakať nič iné . Držím ti palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
5tt je este veľmi skoro na nejaké závery, treba ešte tak 2 týždne počkať. Ľahko sa to hovori, ale je to tak. Držim palce ;)