Ahojte baby som v 17tt a v prvom trimestri som schudla 5 kíl no kvôli nechutenstvu do jedla a sem tam malé nevoľnosti a prestala som úplne jesť sladkosti no už ťaham do 5 mesiaca a vôbec som nepribrala moja váha sa drží na jednom ako ste to mali vy pribrali ste alebo schudli ? 😇 Ďakujem za odpovede.
Tak zalezi asi aj na pociatocnej vahe, ja som pribrala dokopy 8 kil, isla som rodit so 60kg 🙂 a teda jedla som piate cez deviate, nie vela, ale sladkosti, slane atd…
Do 27tt 3kg a potom každý týždeň kilo
@vaiana2002 ja som schudla pri Márii 10kg, priberat som zacala az okolo 25tt...ďalšie tehotenstva 8kg. Záleží od tela. Poznám aj také, ktoré pribrali zo začiatku len pár kg a potom to potiahli na 25kg, niektoré zas za celé tehotenstvo 3kg.
@vaiana2002 ja som do 20tt nepribrala nic (a to som ani nebracala, cize som nic neschudla), zacala som priberat az potom. Pri prvom 9kg a pri druhom 12kg (babo ale malo 4,5kg :D)
Je to naozaj individualne, plod si zoberie z teba ziviny, kt potrebuje, takze ak nie si extremne chuda a netrpis podvyzivou, tak je vo vseobecnosti lepsie pribrat malo ako nejak extremne vela 🤷🏼♀️ lekar ta urcite sleduje, takze ak by nebolo nieco v poriadku da ti vediet.
Do 19tt som chudla tiez kvoli nevolnostiam a nechutenstvu. Potom som pribrala pri prvom nieco cez 10kg, teraz som 10 este neprekrocila.
Bud rada. Na mna sa v tehotenstve tie kila lepili same. Este som len ocurala test uz som mala prsia, ze som sa nevosla ani do jednej podprsenky. Zvacsovala som sa umerne cela a na konci v oboch tehotenstvach +20kg. 🤦🏼♀️ A to som sa neprejedala a stravovala prevazne zdravo.
@milanemila woow obdiv také babo porodiť 🥰
Ďakujem dievčatá ste milé ❤️ že ste mi napísali vaše skúsenosti
Ahoj, ja som na začiatku tehotenstva schudla 4 kg a dlhooo dlhooo (zhruba do 7. mesiaca) trvalo kým som ich pribrala späť, v práci sa ma už vypytovali či je všetko v poriadku, lebo 7. mesiac a bruško takmer žiadne, ale potom booom ako keby zo dňa na deň vybehlo a už aj priberám, hlavne teda teraz ten posledný mesiac, to mám pocit, že aj z nádychu priberám 😁😁 som sa na tom smiala, keď mi vraveli, že posledný mesiac to pôjde skokom a ono naozaj 🙈😁 už len dodám, že maličká priberá pekne, takže pokiaľ aj tvoje malé je podľa lekára v poriadku, nestresuj sa s kilami, ešte budeš vďačná, že netreba veľa alebo možno aj vôbec zhadzovať 😊😊
Pri vsetkych som to tak mala. Najprv 3-5kg dole a tak som pribrala 13-15kg.
Teraz tiez tak. Schudla som 2kg. Už som 24.tyzden a mam nejake 2kg.
@smajcii mne bruško vidno už veľmi pekne len zo zadku a stehien som pochudla…. Prajem príjemne chvíľky posledného mesiaca ❤️❤️
@vaiana2002 akože aj ja som svoje videla, len ostatní veľmi nie, lebo predsa len aj oblečenie spraví svoje 🙂 tiež som pochudla z nôh a z chrbta, to sa mi priateľ smeje doteraz, že mám akoby dve telá, hlava a hruď je moja, potom bruško je cudzie, pribrate a nohy zas moje 😁😁😁 ale teda ja už na sebe vidím, že aj na stehnách som nabrala, ale to ozaj iba teraz posledné dni 🙂 len som celkom vysoká, tak to ani až tak nie je vidieť 🙂
Ďakujem pekne za prianie, ty si užívaj ešte svoje sladké začiatky 😊😊❤️
@vaiana2002 a na akej cca vahe si zacinala? V podatate je to uplne ok. Aj moja sestra to tak mala a ked porodila mala vzdy hodne menej kg ako pred tehotenstvom. Pod 60 kg vzdy… ja som pribrala 9 kg. Ale je to rozne🤗
@zuza265 ja som mala 75 kg a schudla som na 70kg ale som dosť vysoká mám 178cm ale nevadí mi to len či to je normálne zato som sa opýtala iných mamičiek 😇
@vaiana2002 ja som pri druhom syynovi nepribrala vobec...najskor som schudla 9 kg a potom som 6 kg pribrala nazad ale az po 30tt...rodit som isla o 3kg lahsia ako som mala predtehu...po porode som mala o 16 kg menej ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vzdy som najviac pribrala do 24.tyzdna, potom uz len kilo dve... dokopi ale celkovo ok, nikdy som nemala nad 60 kil ked som sla rodit... 8-12 kil som pribrala ako ktore tehotenstvo... ale tak ja nie som vyssia od kybla...