Som v 5. mesiaci a nemôžem spať

22. dec 2022

Ahojte 🥲 hovorí zo mňa zúfalstvo... Cítim únavu teším sa na spánok, ľahnem a nemôžem spať už 5noc vkuse to isté 🙈 meliem z posledného energia nula ale keď si ľahnem nie a nie zaspať...
Prejde to? Je to tehotenstvom? Alebo príčinu treba hľadať inde?

mamamasama
22. dec 2022

Bude horsie

vkatush
22. dec 2022

@mamamasama chcela som nejako povzbudiť, ale pravda, prečo klamať 😁 áno, bude oveľa oveľa horšie 😂

patricia512
22. dec 2022

Sme na Tom tak isto..ľahnem si unavená ale nezaspím. A takto od 5 mesiaca a som v 8... Každú jednu noc.

bolarazjedna
22. dec 2022

Ja som to mala od 5.tyzdna tehotenstva az do konca... Zaspala som 2 hodiny po tom, ako som si ľahla, a v noci som sa zobudila a 2-2,5hodiny som bola opäť hore... Bola som unavená, chcela som spať a nedalo sa mi...skoro každú noc... Ešte najlepšie bolo v 2.trimestri...

Je to hormónmi, upraví sa to, neboj... Len potom už možno drobec ti nedovolí toľko spať koľko by si chcela.

fineta
22. dec 2022

Tehotenská nespavosť.

maria898
23. dec 2022

Ja nespim cele tehu, len sa s tym zmier...

cloviecka
23. dec 2022

Presne v 5.mesiaci som to mala aj ja a potom sa to akosi upokojilo.trvalo to nejakých 5-6 týždňov, dokonca boli noci, že som nezaspala ani na 10 minút, proste nič a prešlo to.ale celé tehotenstvo bol ten spánok taký horší, často som sa budila, aj 2 hod.som bola hore a tak.bolo to tehotenstvom, výdrž ✊ stojí to zato.

beata_k
23. dec 2022

Ked sa ti male narodi a bude preunavene a podrazdene, tak si spomen ako bolo tebe. Budes ho lepsie chapat. 😉
Chvilu som to aj ja mala. Pripisovala som to tomu, ze v podvedomi som stale riesila ako bude a co bude.

maminkapb
23. dec 2022

Ja som v siestom a som na tom rovnako, tiez som z toho zufala, u mna je to ale pomaly cele tehotenstvo tak, uz to bolo lepsie, ale pred 2 tyzdnami sa mi to zas dokafralo, ze v noci sa len prehadzujem a nie a nie zaspat a ked sa mi to nadranom podari, tak len na chvilu. A este manzel ma sere, ked vedla mna odfukuje a ja nic 😭 ja neviem cim to je

vasjar
23. dec 2022

Mala som to isté. Ale mna prebudilo hocičo, hocijaký zvuk, pohyb, aj manželovo dýchanie 😁

terry658
23. dec 2022

Ja som v 11.týždni a budím sa každú chvíľu v noci, večer unavená, že ma štípu oči, rano vstávam pred budíkom. Asi je to tým tehotenstvom. Predtým som dokázala prespať aj 12 hodín vkuse a nerobilo mi problém spať aj cez deň. Toto tehotenstvo je celé také divné. Pri predchádzajúcich dvoch ti prišlo az6v 6.mesiaci.

kundiboo
24. dec 2022

Ja tiez nemôžem spávať, stále sa v noci budim co som predtym prespala aj 11 hodín v kuse , väčšinou okolo 3tej sa budim a nechápem prečo 😔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre