Ahojte 🥲 hovorí zo mňa zúfalstvo... Cítim únavu teším sa na spánok, ľahnem a nemôžem spať už 5noc vkuse to isté 🙈 meliem z posledného energia nula ale keď si ľahnem nie a nie zaspať...
Prejde to? Je to tehotenstvom? Alebo príčinu treba hľadať inde?
@mamamasama chcela som nejako povzbudiť, ale pravda, prečo klamať 😁 áno, bude oveľa oveľa horšie 😂
Sme na Tom tak isto..ľahnem si unavená ale nezaspím. A takto od 5 mesiaca a som v 8... Každú jednu noc.
Ja som to mala od 5.tyzdna tehotenstva az do konca... Zaspala som 2 hodiny po tom, ako som si ľahla, a v noci som sa zobudila a 2-2,5hodiny som bola opäť hore... Bola som unavená, chcela som spať a nedalo sa mi...skoro každú noc... Ešte najlepšie bolo v 2.trimestri...
Je to hormónmi, upraví sa to, neboj... Len potom už možno drobec ti nedovolí toľko spať koľko by si chcela.
Tehotenská nespavosť.
Ja nespim cele tehu, len sa s tym zmier...
Presne v 5.mesiaci som to mala aj ja a potom sa to akosi upokojilo.trvalo to nejakých 5-6 týždňov, dokonca boli noci, že som nezaspala ani na 10 minút, proste nič a prešlo to.ale celé tehotenstvo bol ten spánok taký horší, často som sa budila, aj 2 hod.som bola hore a tak.bolo to tehotenstvom, výdrž ✊ stojí to zato.
Ked sa ti male narodi a bude preunavene a podrazdene, tak si spomen ako bolo tebe. Budes ho lepsie chapat. 😉
Chvilu som to aj ja mala. Pripisovala som to tomu, ze v podvedomi som stale riesila ako bude a co bude.
Ja som v siestom a som na tom rovnako, tiez som z toho zufala, u mna je to ale pomaly cele tehotenstvo tak, uz to bolo lepsie, ale pred 2 tyzdnami sa mi to zas dokafralo, ze v noci sa len prehadzujem a nie a nie zaspat a ked sa mi to nadranom podari, tak len na chvilu. A este manzel ma sere, ked vedla mna odfukuje a ja nic 😭 ja neviem cim to je
Mala som to isté. Ale mna prebudilo hocičo, hocijaký zvuk, pohyb, aj manželovo dýchanie 😁
Ja som v 11.týždni a budím sa každú chvíľu v noci, večer unavená, že ma štípu oči, rano vstávam pred budíkom. Asi je to tým tehotenstvom. Predtým som dokázala prespať aj 12 hodín vkuse a nerobilo mi problém spať aj cez deň. Toto tehotenstvo je celé také divné. Pri predchádzajúcich dvoch ti prišlo az6v 6.mesiaci.
Ja tiez nemôžem spávať, stále sa v noci budim co som predtym prespala aj 11 hodín v kuse , väčšinou okolo 3tej sa budim a nechápem prečo 😔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bude horsie