Ahojte
Už pár dní je mi neustále zima, mám kŕče v podbrušku a som unavená ale v štýle, že nemám silu otvoriť fľašu s vodou.
Horúčky nemám ani žiadne iné ťažkosti.
Dnes mi vyšiel pozitívny tehotensky test a neviem, či tento stav môže byť kvôli tomu ako "príznak", mali ste niektorá niečo podobné?
Môžem byť cca v 4tt.
Unava a krce v podbrusku su normalne.. kazdy tehu zvlada inak a ten pvry trimester byva zaberak pre niektore...dopraj telu co potrebuje, vela spi a oddychuj a nasad si magnezium a uvidis...
Som si myslela, že na mňa niečo lezie. Úplne ako na začiatku choroby.
Ďakujem 🙂
Toto som mala aj ja. A ešte pár týždňov. Proste telo si zvyká,ono to prejde .
Aj ta únava je normálna
Ja som mala takú unavu že som musela na PN. Potom prišli nevoľnosti a skončila som v nemocnici. Nebola som jediná ktora to tak mala . Tak zle som mala len prvé tehotenstvo.
to je take ze 4tt? v tomto case som ani nevedela ze.som tehotna.
Tiez som to tak mala, robila som si test, lebo mi neslo do hlavy, ze je mi stale zima a som unavena ako pes. Ja som mala stale 37,3 teplotu. Moje telo nejak bojovalo s tym byt tehotne. Az po 16tt sa to upravilo
@snazilka_bio_mamka no pokial nemas take stavy, ze je to divne, tak asi tazko pojdes odhalit tehu ako moznu pricinu. Ja som bola ten pripad, ze mi bolo divne preco dva tyzdne chodim ako matoha. Predtym zena plna energie sa menila na skapinajuceho lenochoda
Presne tak isto som to mala. Tiez som o tehotentve vedela hned, vdaka krcom a unave.
Pozor na zimnicu ...obrovskú ..mne tak telo dávalo vedieť že bábo vo mne nežije ....potrat sa nerozbehol ....a teraz som znovu tehotná mi zo začiatku bola stále zima ...aj teraz čo je teplejšie chodím ako snehuliak ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
unavená som bola aj ja...ale len pri dvoch tehu.