Som v 4. mesiaci a vydesilo ma pristávanie lietadla

karin162
25. aug 2022

Ahojte, viem, že o lietaní v tehotenstve sa tu toho popísalo už dosť, napriek tomu sa chcem spýtať, či nemá niektorá z vás podobnú skúsenosť. Som v 4. mesiaci, dnes sme leteli do Bulharska, let bol v pohode, necítila som nič zvláštne. Len to pristávanie ma vydesilo, bolo dosť drsné, dosť so mnou nabíjalo a teraz mám strach, či to nemohlo nejako uškodiť. Ďakujem za odpovede.

pribinak
25. aug 2022

@karin162 nie, nebud zbytočne hystericka. Peknú dovolenku

miadi
25. aug 2022

Uskodit dietatu? Nie Iba tvojej psychike.

petamich
25. aug 2022

nie nemohlo

momoftwo
25. aug 2022

Zeny by uz naozaj mali pochopit ze tehotenstvo NIEJE choroba a funguje sa vtedy uplne normalne ako obvykle, az na par vynimiek co sa zivotospravy tyka🤦🏽‍♀️ (Ak teda niesu zdravotne komplikacie samozrejme).

kitycat
25. aug 2022

Mas z neho frappe 😅

basska_b
25. aug 2022

Vadi len silny uder do brucha. Ja som bola na poradni v 17tt a vraj ma babo 170 gramov. Sak to je dokonale chranene vnutornymi organmi. Plodova voda je tazko stlacitelna tekutina a tlmi aj hluk... priroda to ma poistene

karin162
autor
25. aug 2022

Ďakujem krásne, upokojili ste ma 🙂 viem, že sa to niekomu mohla zdať hlúpa otázka, a áno, možno zbytočne preháňam, no je to moje prvé a dlho očakávané tehotenstvo. Ešte raz ďakujem 🙂

drahomirrra
25. aug 2022

Ja som bola tiez tak vyklepana z pristavania lietadla, bala som sa tlaku a neviem coho. Vsetko bolo v poriadku, neboj sa ❤️❤️

karin162
autor
25. aug 2022

@drahomirrra ďakujem krásne za povzbudenie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre