Ahojte, viem, že o lietaní v tehotenstve sa tu toho popísalo už dosť, napriek tomu sa chcem spýtať, či nemá niektorá z vás podobnú skúsenosť. Som v 4. mesiaci, dnes sme leteli do Bulharska, let bol v pohode, necítila som nič zvláštne. Len to pristávanie ma vydesilo, bolo dosť drsné, dosť so mnou nabíjalo a teraz mám strach, či to nemohlo nejako uškodiť. Ďakujem za odpovede.
Uskodit dietatu? Nie Iba tvojej psychike.
nie nemohlo
Zeny by uz naozaj mali pochopit ze tehotenstvo NIEJE choroba a funguje sa vtedy uplne normalne ako obvykle, az na par vynimiek co sa zivotospravy tyka🤦🏽♀️ (Ak teda niesu zdravotne komplikacie samozrejme).
Mas z neho frappe 😅
Vadi len silny uder do brucha. Ja som bola na poradni v 17tt a vraj ma babo 170 gramov. Sak to je dokonale chranene vnutornymi organmi. Plodova voda je tazko stlacitelna tekutina a tlmi aj hluk... priroda to ma poistene
Ďakujem krásne, upokojili ste ma 🙂 viem, že sa to niekomu mohla zdať hlúpa otázka, a áno, možno zbytočne preháňam, no je to moje prvé a dlho očakávané tehotenstvo. Ešte raz ďakujem 🙂
Ja som bola tiez tak vyklepana z pristavania lietadla, bala som sa tlaku a neviem coho. Vsetko bolo v poriadku, neboj sa ❤️❤️
@drahomirrra ďakujem krásne za povzbudenie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@karin162 nie, nebud zbytočne hystericka. Peknú dovolenku