Z nicoho nic som zacala krvacat a bojim sa nwm ci to je hlienova zatka alebo sa deje nieco ...nwm co mam robit prosim poradte mi aaj ma pobolieva podbruskom co to moze byt ?
Nooooo..... ze by porod moja zlata???? Aj ked... prazdniny sa skoncili. Tak teraz neviem...
Skusit este ine fora, zavolat priatelovi na telefon a pouzit jolika 50:50...keby som naozaj krvacala v 39 tyzdni tak ani nezapinam pc a letim do porodnice.
boooze no co?? kramy?? bozeved si pred porodom tak bez do porodnice ne na internet..ja som tiez tak krvacala
zeny, to sa fakt tak bojite lekarov, ze sa v kritickych situaciach radsej spolahnete na internet?!
Žeby začínajúci pôrod?? Koľko máš rokov prosím ťa..? 😕
U mna tak zacal porod....to snad ani nie je mozne, ze zenu v 39.tyzdni nenapadne, CO TO MOZE BYT 😀 A navyse mas aj bolesti....
Nuž tipujem na veeeeelmi mladu prvorodicku, co rieši kazdu blbost na konikovi.
Moze to byť odlupujuca sa placenta, čo je život ohrozujuce najmä pre dieťa. Presne tak, necakaj na odpovede a cmaraj donemocky ak je najmä tej krvi vela.
Uplne staci ist do porodnice, pravdepodobne ti zacal porod.
Určite choď do pôrodnice. Môže to byť zátka, problém s placentou, čokoľvek. Hlavne sa upokoj
maminka skús nemocnicu - už si v dosť vysokom štádiu tehu....
Tyzden do porodu a takyto problem beriem tasku a idem do pirodnice to je snad jasne
krvácaš nevieš čo robiť a ako prvé ťa napadne vpohode ísť na modrého koníka? preboha šak prvé čo ma napadne je utekať do nemocnici, to sú tu ženy tak závislé na modrom koníkovi,že nemajú vlastné názory, nevedia sa samy rozhodnúť, nevedia ísť k doktorke??! Ako všetky tie kravy čo posielajú foto testov kde je slabá druhá čiarka s otázkou: som tehotná alebo nie? AKO TO DO RITI MÁME VEDIEŤ? Ja neviem, možno som ja hlúpa a nevšimla som si, že ultrazvuk sa robí na modrom koníkovi...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nepytat sa na fore a ist na pohotovost- uz to moze byt porod, necakaj, radsej nech sa na teba pozrie lekar. drzim prsty