Som v 37. týždni a vo výtoku som mala trochu krvi

lilla23
29. máj 2022

Ahojky. Som v 37 tt a dnes ráno som sa zobudila a idem na WC a vydim vo výtoku veľmi málo krvi, nemám bolesti. Viete mi poradiť ze od čoho to môže byť? Ďakujem

nina0412
29. máj 2022

@lilla23 radšej by som volala doktorovi

dada153
29. máj 2022

@lilla23 urcite utekaj na pohotovost

greta2017
29. máj 2022

Hocikedy ked zena pocas tehotenstva krvaca alebo je tam len spinenie TREBA sa nechat vysetrit! Zena ma krvacat len pocas menzesu inak aj ked nie je tehotna a ma mimocyklove krvacanie je to predzvest problemu. Urcite chod na pohotovost. Mas na to dost dobry dovod. Drzim palce

lienka.7
29. máj 2022

@lilla23 smer pôrodnica. Mne takto začínal porod. Den predtým trosku krvi, hned som letela do pôrodnice, ale ze nic... a na druhy deň zo mna vyletela zátka a bola mala na svete. V podstate do 24 hod. Ja už som to podvedome cítila ze uz to ide... bola som 37+6.

ivka21
29. máj 2022

@lilla23 možno to bola už zátka ale radšej chod k doktorovi, kľudne aj na gyn. Pohotovosť

selena_luna
29. máj 2022

@lilla23 asi hlienova zatka, ale akakolvek krv vzdy radsej smer lekar, pohotovost. Zatka by totiz mala byt viac hneda. Urcite je vsetko ok, ale nic netreba podcenovat, radsej sa daj vysetrit

chiaraaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenuska9999
29. máj 2022

@lilla23 známa takto porodila 3 krát, že miesto plodovej vody prišlo trocha krvi

nikpa
29. máj 2022

@lilla23 asi hlienova zátka ale pre istotu by som išla na gyn.prijem na pohotovosť nech ťa pozrú

sim_simonka
29. máj 2022

Ja si tiež myslím že hlienovej zátka.

lilla23
autor
30. máj 2022

Ďakujem za rady ale išla som na pohotovosť a teraz som v nemocnici

zuzubb007
30. máj 2022

Ja som takto kusok krvi mala a uz sa spustal porod, za 8 hodin som porodila, drzim palce 😉

selena_luna
30. máj 2022

@lilla23 a co povedali dr? Drxim palce!

1mina
30. máj 2022

Ja som tak zakazdym rodila tiez v 37...vsetko bolo ok len u mna zacinal porod krvacanim drzim palce 🙂

lilla23
autor
30. máj 2022

Nepovedali ze od čoho to môže byť ale budem mat cisársky lebo nie je otočená ako má byť (KP), dostávam na to tabletky a injekcie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre