Som v 36. týždni a opúchajú mi nohy a tvrdne brucho

erinka30
13. aug 2015

Ahojte mam otazku posledny tyzden my zacali dost vyrazne opuchat nohy ( jedna viac) a dnes som zacala citit dost vyrazne tvrdnutie brucha a bolesti v krizoch mam ist k dr ci na pohotovost?

jankazpd
13. aug 2015

@erinka30 ahoj ja som v 37+ 4tt a nohy mám ako slon🙂 mne lekár len odporučil menej solit,žiadne bublinkove minerálky, nohy vykladať aj tak nepomáha... Ani do rána neodpuchnu...nič s tým nenarobis len vydržať... A kríže pobolievaju aj mňa predsa len už sa blížis do finále s tým treba počítať...;)

mia997
13. aug 2015

To j normálne pri konci, ja som ani nemohla chodiť posledné 2 týždne. Aj bolesti krížov som mala a tvrdnutie je ok tiež. Už sa to blíži

safranca15
13. aug 2015

Daj si magnezium a vyloz nohy mne tiez vrdlo od 18tt a magnezium som brala do 38tt a nohy mi zacali opuchat posledne 2-3tyzdne pred terminom

maryah
13. aug 2015

daj si magnézium ako hovorí @safranca15 ja som ho tiež brala no radšej sa poraď s doktorom, zavolaj mu alebo tam choď, pre istotu.

lulu0123
13. aug 2015

A na poradnu sa nechystas?pohotovost podla mna netreba, ale poradit sa s doktorom by bolo fajn. Lebo magnezium by sa uz koncom tehotenstva nemalo brat.a kolkokrat za den ti tvrdne, v tomto stadiu je aj 20 krat denne ok.

lulu0123
13. aug 2015
bielavila
13. aug 2015

inak moc to netreba podcenovat, treba ist ku gynde, mne tak opuchali nohy a zistili mi preeklamsiu, co je velmi nebezpecna tehotenska choroba...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre