Ahojte, som v 36 tyz. babätko ma vobec nekope iba ak si zle lahnem tak citim mrvenie. Je to normalne? Mate s tym skusenost?
Ďakujem
Ahoj no ja by som urcite necakala a utekala by som na prijem nech popocuvaju srdiecko ci je vsetko v poriadku..
utekaj na pohotovosť ak máš pochybnosti... tu ti všetci povedia to isté...
ak citis za den menej pohybov ako obvikle okamzite treba ist k dr teraz na pohotovost nech pozru babo...neriskuj...
Normalne by som isla na pohotovost, mna dve deti nekopali skoro vobec a tretie trosku viac, ale dieta co ma nekopalo skoro vobec bolo pod dozorom v nemocnici 😀 a dalsie som uz potom nechala tak, kedze som vedela, ze to dobre dopadne...
@22bosorka na pohotovost okamzite!!!!
Nestrašte maminku. Ja pri prvom tehu som dieťa nepočula vobec. Aj som lekárka vravela, pozrela a povedala, že dieťatko je tam, pekne bije srdiečko.... Žienky rozprávali o tom ako im detičky hrajú futbal v bruchu. Ja som nič necítila. Syn sa narodil, bol veľký nemal miesta na pohyb a neskutočne bol pohodlný. Mala som s ním cvičiť, pretože podľa lekárky je neskutočne pohodlný. Tá pohodlnosť mu zostala doteraz a to už má 19 rokov.
maminka nestresuj, nemusí to nič zlé znamenať. A zajtra povedz lekárke.
Môj malý kopal jak o dušu, ale pri malej som necítila pohyby skoro vôbec. Aj ked som bola na poradni, malá vôbec nekopala, ani ked ju budili. Nepomáhalo prostenič. Cítila som ako keby len pohyby čriev. Nič viac, celé tehotenstvo. Malá sa narodila zdravá a všetko si nahrádzala potom. je živá až až 🙂 Nerob paniku, ale ak chceš, vybehni si na pohotovosť, nech máš pokoj na duši
Nerozmyslat bezat! Nic tym nestratis a aby nebolo neskoro. Viem z vlastnej skusenosti radsej nech idete nadarmo ako nieco zanedbat. Moja mala malo vyzivy a preto sa nehybala. Treba ist
@22bosorka samozrejme pri kazdej pochybnosti lekar!!!
ale: velmi zalezi aj od toho ako je babo ulozene.
pri dvoch tehotenstvach som myslela ze pridem snad o rebra, mocovy mechur, branicu...
pri jednom som na konci citila len ked som nezvycajne zmenila polohu jemne pomrvenie sa, keby som nemala brusko jak hrom tak ani neviem ze som tehotna.
ale stale plati: pri kazdej pochybnosti lekar - hlavne ak sa pohyby zmenili, zmiernili, utisili, ustali......
no dnes sm bola u lekara a vsetko je v poriadku takze sa tesim a dakujem vsetkym za ohlasy 🙂
@mariam2552 v ktorom týždni si to tak mala? Koľko dni to trvalo a ako ti to dopadlo?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@22bosorka - radsej sa daj prezriet mna deti v tomto stadiu kopali jak dive