Som v 36. týždni a bábätko nekope

22bosorka
24. aug 2014

Ahojte, som v 36 tyz. babätko ma vobec nekope iba ak si zle lahnem tak citim mrvenie. Je to normalne? Mate s tym skusenost?
Ďakujem

rubinka
24. aug 2014

@22bosorka - radsej sa daj prezriet mna deti v tomto stadiu kopali jak dive

kamajka
24. aug 2014

Ahoj no ja by som urcite necakala a utekala by som na prijem nech popocuvaju srdiecko ci je vsetko v poriadku..

maryah
24. aug 2014

utekaj na pohotovosť ak máš pochybnosti... tu ti všetci povedia to isté...

veriiii
24. aug 2014

@22bosorka a ako dlhu uz nekope?ja by som isla na pohotovost hned...radsej skontrolovat ako plakat neskor☹
je pravda,ze v takto vysokom stadiu maju uz menej miesta na kopkanie, ale doteraz si ho citila, ci pomenej?urcite by som neotalala a isla ho skontrolovat..

ivka221
24. aug 2014

@22bosorka ja koncim 35tt a kope o dusu, az to boli. Odposluch nemas?

mukiii007
24. aug 2014

@22bosorka neseď pred počítačom a leť do nemocnice, nech ťa pozrú! Radšej 100x zbytočne ako raz neskoro! Držím palce!

zuzi0911
24. aug 2014

ak citis za den menej pohybov ako obvikle okamzite treba ist k dr teraz na pohotovost nech pozru babo...neriskuj...

25daniela
24. aug 2014

Normalne by som isla na pohotovost, mna dve deti nekopali skoro vobec a tretie trosku viac, ale dieta co ma nekopalo skoro vobec bolo pod dozorom v nemocnici 😀 a dalsie som uz potom nechala tak, kedze som vedela, ze to dobre dopadne...

siska53
24. aug 2014

@22bosorka skus si dat sladke.ak to nepomoze,chod na pohotovost. Dakedy aj ked je placenta vpredu,nemusis tak citit pohyby.ja napr.na pocuvzni srdiecka som vibec pohyby necitila a babo sa hybalo,lebo to bolo pocut na tom stroji...
Ale radsej chod,tam ti povedia,preco je to tak.

palinkova87
24. aug 2014

@22bosorka na pohotovost okamzite!!!!

bonaqa2013
24. aug 2014

Nestrašte maminku. Ja pri prvom tehu som dieťa nepočula vobec. Aj som lekárka vravela, pozrela a povedala, že dieťatko je tam, pekne bije srdiečko.... Žienky rozprávali o tom ako im detičky hrajú futbal v bruchu. Ja som nič necítila. Syn sa narodil, bol veľký nemal miesta na pohyb a neskutočne bol pohodlný. Mala som s ním cvičiť, pretože podľa lekárky je neskutočne pohodlný. Tá pohodlnosť mu zostala doteraz a to už má 19 rokov.
maminka nestresuj, nemusí to nič zlé znamenať. A zajtra povedz lekárke.

adriana1980
24. aug 2014

Môj malý kopal jak o dušu, ale pri malej som necítila pohyby skoro vôbec. Aj ked som bola na poradni, malá vôbec nekopala, ani ked ju budili. Nepomáhalo prostenič. Cítila som ako keby len pohyby čriev. Nič viac, celé tehotenstvo. Malá sa narodila zdravá a všetko si nahrádzala potom. je živá až až 🙂 Nerob paniku, ale ak chceš, vybehni si na pohotovosť, nech máš pokoj na duši

mariam2552
24. aug 2014

Nerozmyslat bezat! Nic tym nestratis a aby nebolo neskoro. Viem z vlastnej skusenosti radsej nech idete nadarmo ako nieco zanedbat. Moja mala malo vyzivy a preto sa nehybala. Treba ist

katarinamarkova
24. aug 2014

@22bosorka samozrejme pri kazdej pochybnosti lekar!!!
ale: velmi zalezi aj od toho ako je babo ulozene.
pri dvoch tehotenstvach som myslela ze pridem snad o rebra, mocovy mechur, branicu...
pri jednom som na konci citila len ked som nezvycajne zmenila polohu jemne pomrvenie sa, keby som nemala brusko jak hrom tak ani neviem ze som tehotna.
ale stale plati: pri kazdej pochybnosti lekar - hlavne ak sa pohyby zmenili, zmiernili, utisili, ustali......

romea
24. aug 2014

@22bosorka ahojky, nechcem ťa strašiť, viem že treba pozerať pozitívne, ale mojej švagrinej to nedopadlo dobre, malinký sa udusil na pupočnej šnúre, určite by som išla do nemocnice, nech sa pozrú a spravia aj pásy, nič tým nestratíš a aspoň budeš kľudnejšia.

l3yla
24. aug 2014

@22bosorka radšej nech ťa pozrie Dr. môže to byť ale aj nemusí byť nič vážne....😉
A my nemáme magické schopnosti cez internet diagnostikovať príčinu toho ,prečo tvoje bábätko nekope

22bosorka
autor
25. aug 2014

no dnes sm bola u lekara a vsetko je v poriadku takze sa tesim a dakujem vsetkym za ohlasy 🙂

pietrula
5. feb 2024

@mariam2552 v ktorom týždni si to tak mala? Koľko dni to trvalo a ako ti to dopadlo?

pietrula
5. feb 2024

@romea Nevieš, koľko hodín/dni tvoja švagriná cítila slabšie pohyby? Alebo iba odrazu necítila žiadne?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre