Som v 35 týždni a mám silnú bolesť v panve

jana208
28. apr 2012

dobrý večer. chcela by som sa s vami poradiť. som 34 + 3 a pociťujem dosť silnú bolesť v panve, taký tlak. nemôžem chodiť, pretože vtedy je to najhoršie, taktiež mi stvrdne brucho a pociťujem oveľa menej pohybov ako obvykle. aj napriek tomu, že užívam magnéziové tabletky. mali ste s tým niektorá skúsenosť? čo by to mohlo byť - tlak dieťaťa na nejaké orgány, alebo skracovanie krčka maternice?
vopred dakujem za odpoved.

anjelicek26
28. apr 2012

@jana208 - neotocilo sa ti mimi opacne - resp neotaca sa prave teraz? Vysvetlovalo by to tu bolest aj iny typ kopancov.

jana208
autor
28. apr 2012

bolesť už trvá druhý den, myslíš, že by to mohlo byť? bola hlavičkou dole.

anjelicek26
28. apr 2012

@jana208 - veru mohlo, ked maly sedel na zadocku (on do 34.tyzdna) tak pohyby boli minimalne, skor vypucanie, mrvenie, ako sa otocil, uz to bolo iny kaliber. Myslim, ze tvoja mala kludne mohla urobit opacny obrat 😖

jana208
autor
28. apr 2012

doteraz som pociťovala dosť silné pohyby, dokonca kvôli bolestivým pohybom som bola minulý týždeň v nemocnici, no všetko sa ukľudnilo, prišla som domov a teraz toto. mam strach.

anjelicek26
28. apr 2012

@jana208 - pozri ak mas s toho zly pocit, vybehni zajtra na pohotovost alebo v pondelok k lekarovi. Tehulku nikto nevyhodi, ved sa len bojis o mimi. Ja viem presne, kedy sa maly pretacal, lebo to bolo strasne bolestive, kedze uz bol taky veliky, trvalo mu to tiez tak 2 dni, par hodin bol normalne priecne, som mala totalne divne brucho.

jana208
autor
28. apr 2012

to ozaj taký dlhý čas sa dieťa otáča?

anjelicek26
28. apr 2012

@jana208 - no moj syncek ano, dcerka nastastie take vyvrty uz tak neskoro nerobila

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre