Ahojte, písala som Vám 2 týždne dozadu, že som bola hospitalizovaná, otvorená na 2cm a krčok skrátený na 1,5cm, a mala som aj uvoľnenie hlienovej zátky. V pondelok som bola na kontrole a už som otvorená na 3cm, o krčku sa nevyjadrovala. Dnes pociťujem únavu,tvrdnutie brucha a od rána bolesť v krížoch, a pocit na zvracanie (slabé), a výtok, taký mliečno- slizký už od rána. Som 34+6tt, a bojím sa, že to už dlho nevydržím ťahať 2v1. Ako dlho ste vydržali vy? Čo ste boli v podobnej situácii? Čo má čaká, ak by s šla rodiť skôr? Prešla som aj kortikoidnou prípravou. Ďakujem
@babi81 nie, pred 2 týždňami som ležala 5 dní, čo som prišla na pohotovosť, že krvácam, zistili, že som otvorená na 2cm,a mám skrátený krčok na 1,5cm a keď sa nič nezhoršilo a krvácanie ustúpilo, pustili ma domov. Nechcú držať zbytočne, jednu pustili zo slovami ,,môžte ísť domov, aj tak sme plný".... čiže..... Len teraz zase som o ten 1cm otvorenejšia, tak som nervózna, či sa to už nerozbehne...
Ja byt Tebou idem do nemocky, lebo iba tam mozu pomoct to par dni podrzat. Ako tie krize a to ze Ta napne, tak u mna zacal porod
@qwer2019 ahoj, mne porod zacal prehananim na wc. Tiez som bola rizikova a maly nakoniec nechcel von. Chodila som po svete mesiac otvorena na prst, 2 tyzdne na 3 prsty a 2 tyzdne na 4 prsty. Not kidding. Ak sa necitis dobre, zbehni pre istotu na urgent, skontroluju ta.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@qwer2019 a nie si v nemocnici?ja som v takom stave sla na pohotovost 34+0 a o 2dni bola dcerka na svete