Som v 35. týždni a mám dusivý kašeľ

12. sep 2024

Som v 35 tehotenstva a uz mesiac mam suchy dusivy kasel. Uz mam z toho bolest celeho hrudnika a brucha. Dokonca som bola pre to hospitalizovana na gynekologii. Ale tam kasel neriesili len babatko. Prosim vas o akukolvek radu ako sa zbavit toho kasla. Ja uz som skusala vsetko mozne ale dufam ze mi mozno nieco poradite nove co zaberie. Lakar odporucil stoptusin. Detsky sirup proti kaslu a caj s citronom a vitaminy..

cukroska
12. sep 2024

A je to alergický kašeľ či po chorobe ?No ja som bola počas tehotenstva asi tri krát taká chorá kašeľ. Mohla som si dať aj nemožné nepomálo nic az antibiotiká. Dokonca aj ku koncu tehotenstva. Vždy mi povedali keď to trvalo dlhšie a neprechádzalo mi,že oveľa menšie zlo sú antibiotiká ako ten brutálny kašeľ.

cukroska
12. sep 2024

Mňa gynekológ vždy odposlal okamžite na antibiotiká .Pru druhom tehotenstve to bolo hrozné taká som chorá nikdy predtým nebývala a uz ako potom po pôrode.

autor
12. sep 2024

@cukroska teda tie antibiotika vie predpisat aj gynekolog? Lebo obvodny si ide svoje ze ich nemozem kedze som tehotna. V zivote som antb nejedla..

anketkarka
13. sep 2024

Ja som bola presne ako Ty, už v bolestiach som zo zúfalstva skúsila homeopatiká a do pol hodiny prišla úľava. Bohužiaľ Ti ale neviem povedať čo všetko a v akej kombinácii som brala. Bolo to veľmi často a v podstate celý deň, každú hodinu niečo. Ale pomohlo. Na tú pani, čo mi pomohla už bohužial kontakt nemám. Ale skús homeopata. Ja som bola aj na pľúcnom, ale nevedela som im vykašľať vzorku, tak nevedeli čo so mnou.

cukroska
13. sep 2024

@anketkarka
Hlavne,že ti pomohlo 🙏 Ja som to mala pred rokmi. Ale pamätám,že som vyskúšala všetkoNemohlo nič čo by mohli tehotné. Žiadne domáce recepty, bylinkove caje,homeopatiká. Teraz som bola po rokoch tak isto.Ale ja mám bronchitidu tak nakoniec spreje od pľúcneho aa lieky na alergiu mi pomohli. Mňa išlo zadusit a hlavne v noci sa mi ústa nezavreli.

pystok
13. sep 2024

skus sirup "stopkasel" .. tiez som mala dlllho trvajuci kasel, nakoniec som s kaslom aj rodila, babo sa nenakazilo .. drzim palce ..

silviaab
16. sep 2024

Moja dcerka mesiac kaslala Crp bolo nizke,tak jej nedali nic,ja som jej kupila v lekarni jazveciu mast tak jej to preslo...drzim palceky,bud v klude,prejde to.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre