Ahojte prosim Vas. Som v 35tt mam bolesti brucha a chrbtice uz asi tretí den ale dnes uz je to velmi silné. Bola som u lekara v 31tt a mala som velmi silne prietoky . Kazdych pár minut chodim cikat, citimbsa stale vlhko ako keby mi pomalicky odtekala plod.voda. prosim poradte mi co mam robit? Ďakujem
Súhlasím, aj ja by som šla na pohotovosť... Aj keby išlo len o subjektívny pocit, radšej sa prehnať, ako niečo zanedbať...
Samozrejme na pohotovost...Snad das vediet ako si sa rozhodla.Drzim palce
Ak ta boli brucho urcite chod k lekarovi alebo na pohotovost, keby len chrbtica tak to je normalne v tehotenstve aj to ze chodis cikat stale to aj ja lebo malicke tlaci na mechur ale ked ta boli brucho tak utekaj
tiez by som isla preistotu, radsej nech ta poslu domov ze je vsetko ok.drzim palce
Chod urcite na pohotovost.. ak si myslis ze ti odteka plodovka daj si vlozku a dones im ju tam oni ti zistia ci je to ono
Určite pohotovosť.... Nedávno jedna maminka písala veľmi podobné príznaky a robili jej okamžite pôrod....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ísť k lekárovi poprípade na pohotovosť...