Som v 34. týždni a nemôžem spávať

19. nov 2023

Čaute žienky, som 34 tt a nemôžem ani spávať ani na pravom ani na ľavom boku ani na chrbte už som so seba strašne nervózna v noci spjm 3 hodiny idem a wc a nemôžem zaspať normálne ďalej som hore ďalšiu hodinu dve 😡 všetko má boli ledva chodím som len podráždená je to normálne?? Chcem sa spýtať mali ste to aj vy ?? Máte nejaké rady pre mňa aj s tým spánkom a s ostatnými vecami čo k tomu patria?? Mám pocit že som hrozna 😂sama sebe leziem na nervy

darling111
19. nov 2023

Ja som v 35tt ...no mala som problém so spánkom, no odkedy si podkladam vankus ešte jednym vankúšom, aby som hornú časť hlavu a hrud mala vyššie , tak spávam lepsie. Lesie sa mi dýcha. A tiež sa neodporúča späť na chrbte, lenže ja keď idem na bok, mala hneď začne kopať a musím ísť späť na chrbát...čiže sčasti ta chápem. Mne aspoň pomohlo to vyvysenie hlavy. Inak co sa týka nálad, no som už doma a nepridáva ani to počasie , ale nemám extra výkyvy nálad.

f666
19. nov 2023

Mňa bolel chrbát aj boky, tiež sa mi zle spalo.Do toho stále wcko plus niekedy ešte záha. Neporadím nič moc-len pustiť nejaký dobrý seriál/film a skúsiť relaxovať. Znie to čudne alebo ako klišé, no naozaj si to uži aj keď ti to lezie na nervy 😄. Stále to je dobrý spánok, ver mi. Keď sa ti malé narodí, naozaj sa nevyspíš. Ale že vážne. 😄. Tak rada by som si celý večer nerušene pozerala nejaký seriál a v klude zaspala, aj keď by som sa budila na bolesti alebo wcko 😄. Stále je to dobrý spánok, než keď ta zobudí hladné bábätko, ktoré musíš nakŕmiť a potom ho ešte aj uspať (kolko krát to trvá aj 2 hodiny). A zobudiť sa takto z dobrého spánku a hneď byť aktívna je fakt “mazec” 😄

malicka_mysicka
19. nov 2023

Ahoj, ja som to tiez tak mala, dva mesiace pred kazdym porodom som uz nevedela spat. Presne ako pises, po dvoch hodinach cikat a potom som uz len kukala do stropu. V horsom pripade ma trapila zapcha a zaha 😀 Vsetci mi hovorili ze to je normalne, ze telo sa pripravuje ze nebude spat. Ale je to blbost. Syn sa narodil a s nim som oddychovala a dospala som si. Inak ten tehotensky vankus mi bol velmi prijemny, s nim sa mi najlepsie lezalo na boku.

katka533
19. nov 2023

To asi vsetky tak maju

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre