Ako je možné že ma stále zo všetkého napína? Ráno otvorím oči a už ma napína zaludek mam totálne zlý 🙈 od začiatku tehotenstva a vôbec to neprešlo...jako nechápem toto každý mi vravel ze to mi prejde po 1 trimestri ale mne to neprešlo vôbec je mi nonstop zle je to vôbec možné? 8 mesiacov trpím čokoľvek si dám mam s toho hnusnu chut v puse a napina ma a keď som, hladná tak mi je tiež zle katastrofa už to nedávam
Ja som nonstop vracala do 6 mes, potom nastúpilo pálenie záhy a nevoľnosť po každom jedle. Po 9.mes som sa normálne najedla až v pôrodnici 🤷🏽♀️ Len vydrzat. Za chvíľu to skončí
@vanesa0905 ja som vracala az do porodu, sice nie stale, ale casto. Musis to len vydrzat, alebo sa porad s dr o nejake lieky. Ale malo to aj svoje vyhody u mna, pribrala som velmi malo a z porodnice som isla este chudsia, ako pred porodom😉
@vanesa0905 skús si kúpiť zázvorové lízatká alebo cukríky.
Ja som vracala od 7tt a naposledy na pôrodnej sále
Bolo mi zle aj v noci že ma zobudilo ako ma páli zaha
Dieťa už viac tlačí na zaludok
Až deň po pôrode sa mi žalúdok ukludnil a odvtedy mi je už dobre
@vanesa0905 lekara si sa na to nepytala?ja som kvoli tomu lezala tyzden v nemocnici na infuzkach,nedokazala som sa ani najest ani napit,vola sa to HG - hypemeris gravidarium,podavali mi na to liek Degan,ktory super zaberal. Skus si pozistovat,aby si neublizila aj sebe aj babatku
@vanesa0905 kamoška tiež vracala do pôrodu a ešte aj pri pôrode 😀
Ja som tie vracala 2x do pôrodu, pri prvom aj 2x na sále po pôrode. Ale ten pocit keď som sa na ďalšie ráno po pôrode zobudila a vôbec nič mi nebolo, žiadny pocit na vracanie ani nič bol lepší ako čokoľvek na svete :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
3tehotenstva a zle do posledného dňa 😉