Uz asi 5 hodin ma kope babo a robi tam asi kotrmelce. Dnes o 11 ma prepustili z gynekologie kde som bola na pozorovani s tym ze je vsetko ok a mam ist domov. A teraz toto.. neviem co si mam o tom mysliet ale nikdy som to nezazila tak dlho a intenzivne . Som 33tt dakujem za radu ci je to normalne.
Ak sa vam to nezda, chodte si dat radsej prekontrolovat prietoky. Radsej zbytocne ako si potom hlavu trieskat.
@bimbina ved to vsade citam ze menej miesta mensia intenzita pohybou a zrazu toto.. uz je to chvilami az bolestive to kopanie. Dufam ze je to kopanie..
@lentilka lenze mi ich kontrolovali o 10 rano.. ked ma prepustali z nemocnice.
To sa nevylucuje. Ja by som pre pokoj duse sla, moze mat nejaku tiesen, to vy neviete. Inak moje prve kopalo az do porodu, no kopalo pocas celeho tehu kontinualne.
Mne maly skoro rebra dolamal, a nezartujem. Tak kopal silno a podobne. A dosť dlho este pred termínom 🙂 zakedy kope je dobre. Ked by prestalo uplne, tam je velky dovod na obavy.
5 hodín kopania je veľa.chod k dr.
Moje prvé dve babatka kopali veľmi malo a tretie non stop kopalo. V noci som sa zobudilo kopalo, ráno som vstala kopalo, sadla som si, postavila sa atd.. to som nezažila pri tých dvoch. Až do 40 tt kopalo veľmi. Ešte aj na poradňu keď som šla že má vyšetria ešte aj vtedy kopalo 🙂 ja by som sa nebála.
Isla by som na kontrolu, mozno uz si Ta nechaju na pozorovanie, aspon budu stale robit CTG. Toto uz radsej riesit ako riskovat
Ak vás prepustali z nemocnice isto vám aj povedali ak by sa vám dačo nezdalo aby ste prišli. Choďte sa dat skontrolovať
Vsetko ok?
@any_soj ano dakujem za opytanie
Tesim sa 🙂 ♥️🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Úplne normálne 🙂 u mňa to ani po 37. Týždni neprestalo. A to by bábätko malo mať menej miesta .