Som v 33. týždni a už 5 hodín ma bábo kope

10. sep 2024

Uz asi 5 hodin ma kope babo a robi tam asi kotrmelce. Dnes o 11 ma prepustili z gynekologie kde som bola na pozorovani s tym ze je vsetko ok a mam ist domov. A teraz toto.. neviem co si mam o tom mysliet ale nikdy som to nezazila tak dlho a intenzivne . Som 33tt dakujem za radu ci je to normalne.

bimbina
10. sep 2024

Úplne normálne 🙂 u mňa to ani po 37. Týždni neprestalo. A to by bábätko malo mať menej miesta .

lentilka
10. sep 2024

Ak sa vam to nezda, chodte si dat radsej prekontrolovat prietoky. Radsej zbytocne ako si potom hlavu trieskat.

autor
10. sep 2024

@bimbina ved to vsade citam ze menej miesta mensia intenzita pohybou a zrazu toto.. uz je to chvilami az bolestive to kopanie. Dufam ze je to kopanie..

autor
10. sep 2024

@lentilka lenze mi ich kontrolovali o 10 rano.. ked ma prepustali z nemocnice.

lentilka
10. sep 2024

To sa nevylucuje. Ja by som pre pokoj duse sla, moze mat nejaku tiesen, to vy neviete. Inak moje prve kopalo az do porodu, no kopalo pocas celeho tehu kontinualne.

klejkaez
10. sep 2024

Mne maly skoro rebra dolamal, a nezartujem. Tak kopal silno a podobne. A dosť dlho este pred termínom 🙂 zakedy kope je dobre. Ked by prestalo uplne, tam je velky dovod na obavy.

janinah
11. sep 2024

5 hodín kopania je veľa.chod k dr.

henikap123
11. sep 2024

Moje prvé dve babatka kopali veľmi malo a tretie non stop kopalo. V noci som sa zobudilo kopalo, ráno som vstala kopalo, sadla som si, postavila sa atd.. to som nezažila pri tých dvoch. Až do 40 tt kopalo veľmi. Ešte aj na poradňu keď som šla že má vyšetria ešte aj vtedy kopalo 🙂 ja by som sa nebála.

kiki68
11. sep 2024

Isla by som na kontrolu, mozno uz si Ta nechaju na pozorovanie, aspon budu stale robit CTG. Toto uz radsej riesit ako riskovat

ivka21
11. sep 2024

Ak vás prepustali z nemocnice isto vám aj povedali ak by sa vám dačo nezdalo aby ste prišli. Choďte sa dat skontrolovať

any_soj
13. sep 2024

Vsetko ok?

autor
13. sep 2024

@any_soj ano dakujem za opytanie

any_soj
13. sep 2024

Tesim sa 🙂 ♥️🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre