Fakt už neviem čo robiť 😴 už dva dni v kuse ma boli Dolná časť chrbta nohy nehovorím kŕče sú hroooooozne 🥺😥😥 dávam si maknezium a natieram si kríze aj nohy metolovou masťou.Spim maximálne hodinku dve, a ešte k tomu mám straaaasnu zimnicu bolesť hrdla a nadchu, každé 2 hodiny si dávam paralen čaj. Ale to také teploty nemajú ani malé deti každé 2 hod.Hned keď si dávam paralen čaj hneď sa potim ale kríze staaale bolia 😥... Nebudem mať zápal alebo čo ? Máte to aj vy tak mám ísť dnes na gyn pohotovosť aj keď sa bojím pretože zase má budú vyhrešovať.
No urcite by som sla k dr 🤦♀️
Paralen kazde 2 hodiny? A to sa hces predavkovat? No a s takouto chrobou urcite nie ist na gynekologiu, ale k svojmu obvodnemu doktorovi je to tzv. CHRÍPKA
@dadka1997 viem ale je vykend 😁
@sisa_s obyčajný
Precitaj si pribalovy letak k Paralenu, v ziadnom pripade kazde 2hodiny
@sisa_s Ok ďakujem za názor
Existuje aj pohotovost napr. 🤦♀️ plus tebe tak neostalo dnes 🤦♀️ fakt, keby hazardujes so svojim zdravim ok, ale so zdravim dietata? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@evcagabi bola som už keď nevieš nič nereaguj..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Paralen caj myslis horuci napoj Paralen grip? Ten sa neodporuca v tehotenstve (a ani obycajny paralen sa nedava kazde 2hodiny, mozes sa predavkovat)