Som v 30. týždni a našla som si hlien s krvou

6. aug 2020

Ahojte som v 30 tt a dnes som si na vlozke našla kusok hlienu zmiešaný s krvou. Ú lekára som bola pár dní dozadu stým ze zistil ze mam mykozu a predpísal mi masticku jenmazol. Je možné že je to stoho že sa čistím? Alebo čo to je?

ruzasipova
6. aug 2020

🙈 vazne?! Hlienova zatka.

marianeta
6. aug 2020

Hlienova zátka zrejme.. máš 10 týždňov do pôrodu a lepšie je ísť s tým na gyndu,nech ťa pozrie... Mne zátka odišla týždeň pred pôrodom.. Mykozu som mala takmer celé tehu ale toto veru nebolo jej súčasťou.

mata122
6. aug 2020

Vyzerá to na hlienovú zátku ako píšu kočky vyššie.. mne odchádzala po takýchto kúskoch dva dni a potom som porodila.. radšej sa nechaj vyšetriť..

autor
6. aug 2020

A nemala by som aj bolesti?

ruzasipova
6. aug 2020

Nie. Hlienova zatka moze odchadzat tyzdne po kuskoch alebo naraz pred porodom alebo uz aj na sale. Takze jej postupny “odchod” nutne neznamena skory porod. A neviem o tom (a ani som necitala),ze to je spojene s bolestami. Ak sa predsa len chces citit istejsia, zbehni na gynekologiu este raz.

autor
6. aug 2020

@ruzasipova asi počkám a keď už nič také nevyjde tak to nechám tak. Už sa cítim trápne ze riešim každú blbosť s Dr.

martina1201
6. aug 2020

Radšej riešiť 10 x zbytočne ako v 30 týždni porodiť. Rodila som v 32 týždni a v 30 mi praskla voda. Ver mi, že to nie je sranda starostlivosť o také dieťatko..... Byt tak dlho s ním v nemocnici alebo aj nie keď nebudú mať miesto prípadne nie je nemocnica pre predcasniatka v tvojom meste.....

lucinkab
6. aug 2020

Hlienova zatoa neboli treba ist lebo mozno porodis predcasne

lucinkab
6. aug 2020

Kamoska tak rodila v 31tt ,kocka chod na pohotovost

34michaela
6. aug 2020

Vyzerá to naozaj na hlienovu zatku, mne takto odišla 3 dni pred pôrodom. Určite skoč k Dr

martinals
6. aug 2020

Radšej by som zašla na pohotovosť, cítiť trápne sa nemusíš. Je lepšie ísť 10x "zbytočne" a vedieť, že je všetko ok, ako niečo "zanedbať" a potom si to vyčítať. Veď ide o bábo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre