Ahojte,
už tretí deň mám úplne červené oko a vyteká mi z neho taký "soplík" 😅 okrem toho matne - kalne cez to oko vidím, štípe ma... som v 30 tt, čo si môžem dať?? Na nete som našla všeličo na prievan v uchu, ale prievan v oku nič..poraďte mi..
v 20tt mi moja obvodná nechcela predpísať ani kvapky do nosa, tak neviem čo môžem... 😒
@kika1111 v pribalovom letaku je napisane "těhotenství a laktace
U těhotných a kojících žen rozhodne o užívání přípravku lékař."
ja si ich bezne po kupani davam a zas s prievanom v oku by som to neriskovala, predsa len je to ine ako nadcha a pod
a podla toho co popisujes to moze byt aj zapal spojiviek, moja mala to mala na jesen a okrem toho o. septnexu dostala aj o - framykoin a ziadne chodenie po vetre a min ani vonku
choď na očnú pohotovosť,kde ti dajú adekvátnu liečbu, vyzerá to na zápal spojovky a pre istotu to ber ako infekciu /ruky,uterák,vankúš.../ ak aj matne vidíš,tak môže byť nález aj na rohovke /tá priehľadná časť/ a na toto žiadna samoliečba nestačí a ani neodporúčam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kika1111 Lokalne antibiotika urcite neuskodia. Napriklad Pamycon sa dava aj novorodencom.