Ahojte som v 30tt a už ma tak mesiac boli sedací sval. Vraj je to normálne,lenže je to naozaj neskutočná bolesť. Neboli ma to na dotyk iba keď chodím alebo sedím alebo chcem robiť nejakú činnosť. A len ľavá strana,neviete čo by mohlo pomôcť? Naozaj sa to nedá vydržať.
To moze byt pricviknuty nerv, ja som mala nieco podobne....vyslovene som krivala a ked som dlhsie chodila, uplne mi "odisla" noha, normalne sa mi podlamovala....lekar na to len ze vydrzat...Ale nastastie ako.prislo, tak odislo este pocas tehu
@princeznaaa12345 nie neboli...len keď sa idem otočiť alebo sedím alebo chodím
A u lekára si bola?
Ja som mala to iste , asi od 33 tt . Nemohla som poriadne chodiť len som kryvala ,v noci má musel manžel otáčať na posteli lebo to boli neskutočne bolesti , kde som nemohla poriadne spraviť pár krokov spomenula som to môjmu gyn ten má poslal na neurologiu , kde mi dr dala indikáciu na sekciu , kvôli možným komplikáciám pri vaginálnom pôrode . Odišlo to po pôrode možno 2 týždne .
smer ortoped, alebo neurolog
@vorkola som z Čadce a na neurológiu má objednali az za pol roka čo už budem aj po pôrode...
@princeznaaa12345 u svojej ženskej tam som jej to povedala a ona že však to má každá druhá lenže mne sa nedá občas hýbať tak som volala na neurológiu a tam má objednali o pol roka a to dovtedy už dávno porodim
Ja som to mala(zápal) , ale tehotná som nebola. A čo sa stáva pri tehotenstve to neviem. Ale teda mne už obvodná dala lieky, infúzie, injekcie..
Prosim ako si dopadla, preslo ti to pocas tehotenstva alebo po? Ja mam to iste.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Asi máš zápal sedacieho svalu 🤷♀️. Keď ležíš na ľavej strane v embryo polohe tak to nebolí?