Ahojte baby, som v treťom mesiaci a asi pred hodinkou som zacala mat silne krce v pravoej strane podbruska. Čo mam robit? Je to normalne alebo mam to riesit? Ešte som taku divnu bolest/krce nemala. :(
Ahoj pokiaľ nie sú sprevádzané krvácaním , špinením alebo výtokom tak by to malo byť ok , ja som v 21tt a mávam to dosť často celé tehotenstvo.
Daj si magnézium , ľahni si a vyloz nohy malo by to prejsť. Ale ak máš strach veľký samozrejme vyhľadať lekára , nič za to nedáš že ťa pozrie . Ale myslím si že nič viac ti na to nedá ako magnezko a oddych . Rozťahuje sa ti zrejme maternica telo sa pripravuje . Nech ti to skoro prejde 🍀❤️
Krce v podbrusku su bezne, mna castokrat az prehlo z toho ako to zabolelo, no lekar nic nenasiel. S najvacsou pravdepodobnostou to budu bocne vazy a svaly, ktore sa natahuju.
Ale ak mas zly pocit z toho a bolest neustava tak chod na pohotovost.
Pravé podbruško môže znamenať aj slepé črevo. Ja by som sa isto nechala skontrolovať
@ki_ki2 nekrvacam chvalabohu, som vysoka 177 cm a chudá 56kil, je mozne, ze citim roztahovanie?
dakujem vam, uvidim ako mi bude, dnes som mala narocny den, cely den na nohach same vybavovacky....
Samozrejme , roztahovanie cíti každá žena neboj . Vyskúšaj to magnezko ak máš možnosť a oddych , vyloz si nohy , urob cajik a relaxuj . Ak by to neprestávalo ani zajtra a bolesti boli v kuse tak radšej skoč lekárke. Neboj bude dobre
@ki_ki2 dakujem velmi, ok idem si radsej lahnut
Daj vedieť potom ako to dopadlo ☺️
@ki_ki2 dam, a dakujem :*
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Chodte na pohotovost pre istotu.