Som v 29. týždni a keď ležím, tak ma bolí bruško a je mi zle

anamorma
9. apr 2015

Ahoj vsetkym 🙂
Som v 29tt....idem spat,lahnem na bok a zacne ma boliet brusko po bokoch ako keby sa mi stiahlo a zaroven ako keby som bola hladna. Lahnem na bok druhy a to iste,chvilu sa mrvim a mrncim,ze si neviem najst polohu v ktorej by som zaspala. Pri tych bolestiach vsak citim aj zeby som mala kazdu chvilu zvracat,stane sa,ze aj. Niekedy sa zobudim ale s tym,ze lezim tak na viac ako pol brusku a musim sa otocit,potom citim aj to ako mala kope na tom boku na ktorom lezim ☹ na chrbte mi tiez neni najlepsie,tam to schyta moja chrbtica. Prosim mate skusenosti? Dakujem 🙂

hanka_april
9. apr 2015

no uz ti zostava len vydrzat 😉

anamorma
autor
9. apr 2015

@hanka_april. Neee 😀 to tehotenstvo je tak narocne 😀

rosannar
9. apr 2015

@anamorma ja som pri prvom tehu nevedela spávať, kedže sa to dalo len na bokoch tak som sa len prehadzovala kedže ma boky neuveriteľne boleli....treba len vydržať... 😉

ilie
10. apr 2015

@anamorma Ja mám to isté presne,a keď sa večer napijem vody,celú noc sa mi vracia hore krkom. O jedle už ani nehovorím 😀 Ešte k všetkému mám navyše aj bolesť rebier,to nemáš? :D

anamorma
autor
10. apr 2015

@ilie no ja som zistila,ze sa mi mala asi otocila hore hlavickou lebo inak som to tak nemala,tlacila mi gebulkou na zaludok a tak ma palila zaha a dostavala som kopance do mechura,takto bola dva dni a dva dni som nemohla ani jest a pit poriadne :/ ...vcera vecer sme boli u doktora (pracuje od 16-19h) no a ten nam potvrdil ze mala je hore hlavou ,tak sme jej pohrozili a po 21.oo sa otocila zas dole,takze uz pohoda,akurat ako sa otacala to bol riadne divoky pocit 😀 boli sme v restauracii a krutila som sa este aj ja 😀 radsej nech mi kopka do rebier akoby som ju mala mat hore a ani nemohla jest :-/ ....tak uz asi fakt len vydrzat 😝

pslahorova
10. apr 2015

Vitaj v klube, sku spat v pololahu, vypodloz si riadne chrbat takmaby si ho mala vyssie, podloz brusko vankusom alebo paplonom, proste to tam narvi. Malo by to pomoct, hlavne ta vyvysena poloha.

brady1
10. apr 2015

@anamorma čo čakaš že sati ozve nejaky mudr, ked ta boli tak bruško že občas aj zvraciaš z toho navštiv svojho gynekologa ide o tvoje dieta. ja sne že už ani mne 29 nebolo pohodlne a tahalo sa my ale nebolo to tak že by som to nazvala bolest a už vobec že vracanie 29 týž. tu už ide aj o babbo. radsej navštiv gyn. a nie nejake babeske rady.

anamorma
autor
10. apr 2015

@brady1. Ja som tam bola,nic nam nie je ...i moja mama zvracala az do porodu 🙂 nemam casto to zvracanie,ale priberam normalne,nic mi nechyba,cukor mam v poriadku,krv mam v poriadku,neotvaram sa,mala je v poriadku iba neviem lezat to je vsetko,nutkanie na zvracanie mam kazdy den,ale prejde to poobede,inak som ok,mne mala lezi vacsinou na pravej strane a otaca sa ,tak samozrejme ze mi tlaci na zaludok a pod.,niekore kopance bolia,teba snad nie? 🙂

anamorma
autor
10. apr 2015

@pslahorova dakujeeem,skusim 🙂 snad nam to pomoze,mala sa myslim ze zas otocila hore hlavou a zas kopka na mechur :-/ no teda nic prijemne 😀

pslahorova
11. apr 2015

@anamorma ako sa spalo? lebo mne sa uz spi lepsie, uz sa stale neprehadzujem.

anamorma
autor
11. apr 2015

@pslahorova uprimne ani neviem,zaspala som hned ako skm to dopisala a zobudila som sa az rano ked prisiel priatel z prace :D tento krat som asi bola uz velmi unavena...no skusim to dnes ak si bude robit mala so mna hojdacku 😝 ale na radu nezabudnem,iste mi pomoze,ked aj vam 🙂

pslahorova
11. apr 2015

@anamorma no ono to este len padne nauzitok vo vyssom stadiu tehu, to uz bude podlozene vsetko chrbat brucho nohy, velmi to pomaha a akonahle sa otepli cely den v bazene, to je brutalna ulava na telo ked voda nadnesie brucho 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre