Som v 28. týždni a od včera necítim pohyby

kristina2904
17. júl 2023

Ahojte viem ze babatka väčšinu dna prespia ale malicka sa od včera nepohla snažila som sa ju zobudiť hlasnejšim zvukom keďže na sladké a zmenu polohy mi nikdy nereagovala. A nereaguje ani na hluk je to normálne alebo sa mam báť o uška dr. Mi povedala ze ráno prísť ak sa to nezmení tak sa snažím dovtedy niečo vymyslieť

Ďakujem

alica2202
17. júl 2023

No ale ked to pises, tak uz je obed...bola si teda rano u doktorky?

waldosinka
17. júl 2023

@kristina2904 no ak ani na fyzickú manipuláciu nevstáva tak je inde problém nie v ušiách

larena
17. júl 2023

Ak sa v 28tt od včera nepohla tak by som išla na pohotovosť hneď teraz..nemusí to byť nič ale toto by som nebrala na ľahkú váhu..skúšala si aj zmeniť polohu lahnut si na bok napr alebo sa dať na štyri??

kristina2904
autor
17. júl 2023

@alica2202 zajtra ráno 🙂

kikulienkadd
17. júl 2023

@kristina2904 okamžite choď k lekárke. Prajem ti,nech to dobre dopadne 🙏

kristina2904
autor
17. júl 2023

@larena áno zatiaľ nič myslím ze bude asi rozumnejšie ísť na pohotovosť . Dám tomu chvíľku čas ešte.

jaskolka
17. júl 2023

@kristina2904 keď od včera sa nepohlo, tak už si mala byť večer na pohotovosti. Alebo už dnes ráno sedieť u svojej doktorky.
To co máš mimochodom za doktorku, keď ti kázala pri takom niečom prísť až zajtra ráno? 😳 Ja som necítila syna od skorého rána asi do poludnia, potom som zavolala, kázali mi okamžite prísť a doktorka ma zvozila, prečo som toľko čakala. Našťastie bolo všetko v poriadku, ale v takých prípadoch môže ísť o minúty.

lucia147852
17. júl 2023

Keď sa pár hodín nehýbe už si mala sedieť na pohotovosti a nie pisát na mk a čakať doteraz. O tom ta mala informovať dr. A teda bála by som sa iných veci ako problému s uškami 🤦🏽‍♀️

larena
17. júl 2023

Dosť divná reakcia lekárky mimochodom..ja som tiež dr a určite by som ta poslala hneď okamžite na pohotovosť..aj keď by to nič nebolo tak toto netreba brať na ľahkú váhu..babatko môže mať nejaký problém a čas je dôležitý urcite by som nečakala a už vobec nie do zajtra

melanta
17. júl 2023

@kristina2904 dáš tomu ešte chvíľu čas? To vážne? Už včera večer si mala byť na pohotovosti a nie teraz písať, že ešte tomu dáš čas. Tak daj, čo na to napísať. Mne by nebolo jedno, čo sa deje s mojim dieťaťom.

matullienka
17. júl 2023

Joj veru ja by som utekala už včera na pohotovosť, tvoja dr má veľmi zvláštnu reakciu a veľmi by som uvažovala nad jej odbornosťou. Prosím ťa okamžite tam utekaj a nech ti bábo skontroluje

mmoni89
17. júl 2023

@kristina2904 tu nejde vôbec o uška. Kamoške takto žiaľ oznámili ze bábätko zomrelo. Načo tak dlho čakáš.

cimage
17. júl 2023

Znama tiez necitila pohyby, tak isla na pohotovost a mala musela rychlo von. Uz neviem v akom tyzdni, ale bola drobunka. Na stastie vsetko dobre dopadlo a je z nej krasna 3r slecna.

marhulka13
17. júl 2023

@kristina2904 ty už druhýkrát riešiš usi bábätka. To je úplný nezmysel, v brušku to nemá s uskami nič spoločné

anavixy
17. júl 2023

Dieta sa v bruchu nehybe a ty riesis ci je hluche? 🙈 akoze prepac ale to je to posledne co by si mala riesit, dieta by sa hybalo aj keby si ty zila v absolutnom tichu a bez pohybu, naozaj to nezalezi od toho ci ho budis hlasnym zvukom alebo cukrom alebo hocicim inym, ked je dieta zive tak sa aspon raz za par hodin pohne a to aj keby bolo hned hluche aj slepe aj hocijako inak postihnute. A ked uz, tak sa treba snazit ho zobudit hmatom cez brusko, nie zvukom. Aspon teda ked treba dieta prebrat pri CTG tak zvyknu sestricky prevalovat brusko a nie trieskat dvermi.. Takze ho chod dat skontrolovat hned teraz.

jaskolka
17. júl 2023

@kristina2904 autorka, pozrela som si tvoje predošlé témy.. V tvojom prípade by som dupľom sa obávala, keby dieťa sa mi včera večer sa nepohne a utekala by, som aj o polnoci na pohotovost. Nie ze riešila uši a "dávala tomu čas"

sajmonka_1216
17. júl 2023

ak si doteraz cítila pohyby často, určite by som už dávno šla...
moja bola celé tehotenstvo kľudná, cítila som ju tak možno jedenkrát za 2 dni, aj to len veľmi slabučko... ja by som asi ani nepostrehla, keby sa nehýbala

majka2
17. júl 2023

@kristina2904 nečakaj a utekaj na pohotovosť nejdem ti písať čo sa stalo mne lebo t anehcdm vystrašiť ale bez čo ti nohy stačia ak sa nehybe bez radšej zo seba urob hysterku ale budeš mať istotu že dieťa žije utekaj

kristina2904
autor
17. júl 2023

Bola som u Dr mala je v poriadku po Sone začala kopať neskutocne takže mi odľahlo ďakujem vám pekne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre