Prosim vas som v 27tt a velmi mi tvrdne brucho niekedy ma boli v podbrusku. Dietatko dost kope. Je tu nejaka mamicka co to mala takto a neskor sa to zlepsilo? Mam strach ake to bude o 2 mesiace ked teraz je to takto narocne. Kazdy vecer to iste. Som doma na rodicaku. Skoro nikde nechodim. Staram sa o domacnost a syna ale som strasne vycerpana a vzdy vecer tieto stavy. Prve tehotenstvo bolo uplne o inom nez toto. Toto vobec nepoznam.
@zanny93 zajtra idem k lekarke ale mam len odber krvy. No asi jej to poviem co by sa s tym dalo robit. Je to vzdy len vecer. Teda vecer je to najhorsie..
Mne na to pomohla aj velmi tepla voda v sprche..zial to som zacala az od 36 tt aby som si nahodou nevyvolala porod skor. A ucinok len chvilku. Par minut.
Určite magnézium. Ja som takto mala pri poslednom tehotenstve, to boli iné bolesti, pomáhala mi chvíľkovo sprcha a pomáhala mi prechádzka na vzduchu. Rodila som z 38 aj kúsok
Aj ja to mam. Som 23tt , doma ďalšie dve deti, keď mi stvrdne to brucho je to mega nepríjemne . Pri prvej dcére som kvôli tomu ležala v polovici tehu v nemocnici , potom som do konca tehu brala 8 magneziu denne ako pani vyššie. Nakoniec som rodila presne na termín a to má strašili že nevydržím . A teraz tretie tehu to iste , tvrdne to brucho kedy sa mu zachce. Dr mi zatiaľ kázala nasadiť magnezium 1denne . Keď tvrdne mne pomôže len poležať
@mariac91 no aj ja uz mam magnezium 2x dennne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mozu to byt poslickovia, moze to byt z vycerpania (chyba magnezium), moze to byt rozbiehajuci sa porod. Je to pravidelne? Je to caste? Je to len na vecer? Radsej zavolaj gynekologovi a informuj ho. Este lepsie ak by ta aj pozrel. Najlepsie bude vediet.
Ja som to mala vacsiu cast druheho tehotenstva. prilis caste prilis silne a nic nezaberalo, ani infuzie, liali ich do mna jednu za druhou a este dopovali magnezkom 8 tbl denne, bola som hospitalizovana od 17tt a potom v nemocnici ako na klavir (sono/prietoky/pasy) mala som aj inu diagnozu tak preto, nakolko som kvoli starsej dcerke nechcela byt v nemocnici tak som lezala doma s vylozenymi nohami. Vsetci cakali ze porodim predcasne..ale bolo to len 2 dni pred terminom.