Som v 26. týždni a mám výtok

22. nov 2020

Ahojte
Chcela by som sa opýtať. O chvíľku som 26 tt a včera a dnes som si našla na nohavičkách taký želatinový,priesvitno-biely výtok. Nič ma nebolí,ani nekrvácam. Čo by to mohlo byť?

erika2789
22. nov 2020

Ja som mala presne to iste a mne dal gynekológ macmiror 500 čipky na vkladanie do pošvy...ale pokial ťa nesvrbi a nepali tak by to nemalo byt nič vážne, ale skús to s doktorom prebrať....

jana818181
22. nov 2020

Velky pozor. Prisla som takto o dceru. Dr to podcenila. Mala som infekciu. Vyviazla som hrobarovi z lopaty. Crp 230

niky1234
22. nov 2020

Ja si myslim ze to je ok ja mam cele tehu hocijake vytoky, ale ak by to pokracovalo treba zbehnut na gyndu nech ti doktor zoberie kultivacie ak mas daku infekciu. Ale ta vacsinou svrbi pali ... kazdopadne ak mas v dobladnej dobe poradnu urcite mu to spomen ja som tiez na zaciatku mala infekciu ale mna aj bolelo podbrusko a dostala som cipky a preslo🙂

snazilka_bio_mamka
23. nov 2020

nemozes mat nejaky predcasny porod? nieje to hlienova zatka?

jana818181
23. nov 2020

Ja som nemala ziadne problemy a dopadla som zle. Teda okrem toho bielozlteho vytoku ani teploty ani svrbenie palenie

niky1234
23. nov 2020

@jana818181 kazdy asi inak ja mam taky vytok od zaciatku a uz 3x mi brali kultivacie raz to bola ta vaginoza a 2x to nebolo nic... ale tak jasne ked si nie je clovek isty treba ist k doktorovi od toho su

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre