Som v 25. týždni a mám infekciu močových ciest

28. jan 2021

Ahojte som 25 týždni tehotenstva mala som už infekciu močových ciest a aj obličkovú koliku našťastie to prešlo ale celé tehotensvo mam mykózy 😪 včera som sa ráno zobudila na ukrutne bolesti v boku taký kŕč ma tam chytá až mi idu oči vypadnúť myslím že to je asi aj z toho že priateľ nechal v noci otvorenú vetračku lebo je mu stále teplo a asi som prechladla ale zase take podobne bolesti ako pri probléme s obličkami ide mi to do krížov a do podbruska keď čuram tak sa zvyjam v bolesti ako ma boli v podbrušku.. chcem sa vás spýtať pretože ja už v tejto situácii fakt neviem kam ísť lebo keď som bola raz s tými obličkami na pohotovosti tam ma škaredo odbili doktori si ma prehadzovali ako psa nikto somnou nič neurobil.. a teraz keď sa mi to vracia tak ja už neviem kam mam ísť či to mam nahlásiť gynekológovi alebo mam ísť obvodnej ja neviem 😪 kam by ste išli vy ? Neberte to v zlom len naozaj mam zlu skúsenosť

anjelicek26
28. jan 2021

Sla by som zasa na gynekologicku pohotovost, mozno inu, kde ste boli posledne. Toto je o lekarovi, na akeho narazis. Normalne by ta mali vysetrit, infuzie, idealne antibiotika, ale ja nie som lekar.

autor
28. jan 2021

@anjelicek26 rozmýšľala som že by som šla na Antolskú v Bratislave ale či ma teraz neodbiju keď je deň že som mala ísť môjmu gynekológovi proste teraz to tak robia zdravotníci aj minule keď som bola na Kramároch že mali ste ísť svojmu doktorovi že či som normálna a škaredé slova od sestričiek a pritom bola sobota..

anjelicek26
28. jan 2021

Zober si manzela, otca, kamaratku, nechod tam sama hlavne... a trvaj na hospitalizacii. Si tehotna, ten zapal sa moze preniest aj na plodove obaly a katastrofa na svete. Tam vsetka sranda konci, ja som tak predcasne rodila.

marrria1
28. jan 2021

Určite chod na pohotovosť, nie je to sranda ako už písala jedna mamička infekcia v tehotenstve je veľmi nebezpečná. Mne začala takto v 23tt odtekat plodová voda, tiež som predčasne rodila.. Síce v mojom prípade v tom infekcia nebola, ale bola to prvá vec ktorú v nemocnici riešili. Lebo infekcia môže veľmi často spôsobiť takéto problémy. Nechcem ta strašiť, ale určite je najlepšie byť pod dohľadom a ak je treba mali by ti nasadiť antibiotika

selest
28. jan 2021

A preco s tym nejdes k svojmu lekarovi ci uz gynekologovi alebo obvodnemu. Neviem si predstavit ze by toto tvoj dr neriesil. Ked si uz na pohotovosti bola v sobotu a nechali ta tak, mala si normalne ist v pondelok k svojmu dr. To nieje sranda.

autor
28. jan 2021

@selest bola som dal mi Zinnat a odporučenie k urologovi bola som aj u urologa a ten mi zistil tu obličkovú koliku ale že nemôže somnou nič urobiť nakoľko som tehotná.. a môj gynekológ že ak by som mala silne horúčky mam ísť na pohotovosť a mam byt v teple a bla bla a ďalej sa nič neriešilo už

cackaa
28. jan 2021

Mala som to isté a je to nutné preliečiť ATB, ideálne infúziami. Nedaj sa odbiť, lebo sa ti to zhorší a tie bolesti k tomu sú veľmi nepríjemné. Ja som bola s tým v nemocnici.

cackaa
28. jan 2021

Inak ja som bola s ľadvinovými kolikami takto od 10 týždňa. A teda skoro celý čas som bola v nemocnici...dosť ťažké to bolo. Ale mne sa malý zle uložil a blokol mi ľadvinu a toľko ATB do mňa napchali bez zlepšenia...

miakey
28. jan 2021

Ja som bola kvôli tomuto cca v rovnakom týždni ako ty hospitalizovana. Na pohotovosti mi robili vyšetrenia a keďže som mala vysoké CRP si ma tam nechali. 10 dní infúzie a potom ešte aj doma som pokračovala v tabletkovych ATB. Takže zavolaj bud gynekológovi alebo urologovi a porad sa s nimi.

fiafia
28. jan 2021

Ja som pre toto v 4mesiaci ležala na infúziách týždeň v nemocnici.nenechat sa odbit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre