Prave som zjedla pokazenu sunku a teraz neviem ci to moze mat suvis s listeriozou alebo toxoplazmozou, mohla som tymto babatku uskodit?
Ja som zjedla skoro cely trojuholnik torty plesnivej v 21.tyzdni.zistila som ze je pokazena az pri konci ked sa na mna "usmievali" chlpate trsy plesne.a sme tu s dcerkou zive a zdrave🙂 ako vyssie poradila kolegynka dajte si probiotika.
Ja ked som bola tehu som zjedla.plesnivy chlaba 😂😂😂 neboj nic sa nestane 🙂
Absolútne nie nič sa ti nestane ja som vypila čosi otrasne čo tu ani nejdem rozoberát a podotýkam že cca 5 dní som to píla nevedomky a nič sa nestalo len som sa zgrcala
Omg, ani jednu z tych dvoch tam nenajdes. Co to je za divnu formulaciu, "moze mat suvis" vobec sa to tam nehodi, to si pocula v TV a zapacilo sa ti to ?
@leni81 tak to sa urcite nemohlo nic stat.. a ak to bola navyse balena sunka, tak tam je tolko konzervacnych latok, ze sice to skysne, ale to je tak vsetko.. moj muz raz zjedol pokazenu sunku a na druhy den ho prehnalo.. ked sa to stane aj tebe, tak hlavne vela pi, nech si zavodnena a urcite uz bude dobre..
navyse, telo tiez nie je hlupe - pokial v sebe nemas prilis vela zlych bakterii, pecen to k babatku nepusti.. a z jedneho platku sunky v sebe urcite nic moc nemas..
Nič ti nebude 😀 Tiež som zjedla pokazenú šunku keď som bola tehu - malý má už 2 rôčky 😉
Zaruku nesledujes?
@leni81 maximalne sa z toho pose... Mala si si dat hned jedneho frtana, ten by to zahubil hned v zaludku.
@leni81 ved prave, v druhej polovici tehotenstva by jeden "dezinfekcny" frtan dietatu nijako neublizil, ani by sa nestihol vstrebat, kdezto taka fajn salmoneloza ked tq bude prehanat par tyzdnov moze ublizit viac.
@severanka90 iha, vidis salmoneloza ma nenapadla :-/ uff
Haah ja som prave zjedla asi pokazeny syr, kupila som si ten salat ze olivy so syrom takym balkanskym a jem jem a pozeram aku divnu farbu ma ten syr taku jak hnedu take flaky hnede tak neviem ci sa zafarbil od ciernych oliv alebo je pokazeny ale nesmrdel ani nechutil inak tak neviem dala som vitaminy a pockam hodinku ci sa stane daco...no horor somnou
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Daj si probiotika