Baby som v 24 týždni a od včera sa mi ťažšie dýcha. Neviem či to je pálenie záhy, neviem tú bolesť rozoznať.. 😅 Aj na boku ma tak začína tlačiť, chrbát na začína bolieť...
Bruško mám malé tak neviem... 😒
@zuzikak ci náhodou nemaju/nemali podobné ťažkosti. 🙂
Ja som to mala. Približne tiez od 5mes až do pôrodu. Mala mi veľmi tlačila na bránicu a bolo to hrozne. Obcas som si nevládala ani zaliať kavu. Kvoli tomu sťažené dýchaniu som mala závraty. Brala som preto oxyphilin, neviem ci mi to pomohlo.
Pôrod bol vykupenim.
Aj ja som to mala. Ako babo rastlo tlačilo na branicu a spodne rebrá sa roztahovali. Zle sa mi dýchalo a ešte ma boleli aj tie rebrá. Nebrala som na to nič, do pôrodu som musela vydržať - bála by som sa brať na to nejaké lieky. Proste, keď bolo najhoršie som si lahla nabok, vtedy sa mi trošku uľavilo. Pôrod bol tiež vykúpením - po pôrode úplne v pohode.
Keď som po vedala sestričke na gynekologii, že sa mi ťažšie dýcha, bolo na nej úplne vidieť, že sa zľakla či nemám Covid. 😝
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
a ako ti baby z netu pomozu ? Prosim ta ak sa citis zle padaj na pohotovost !!! Alebo potrebujes informaciu, ze to nic nie je ? A co ak je ? Takze okamzite smer pohotovost trdlo !!!