Ahojte máte prosím vás niekto skúsenosti s takouto diagnózou?Som v 24 tt a mám karcinóm na krčku maternice ktorý je guľatý, ohraničený a má 2 cm.Idu ma preto doktori riešiť v pondelok idem ležať do nemocnice.Ale budem vďačná za vaše príspevky kto má takú skúsenosť a ako dopadol.Mam strach a veľmi mi to pomôže keď napíšete ženy na túto tému.Dakujem😢
@miirkka1 Ach veď práve pred rokom som mala CIN II a za rok sa to vyhrotilo na tento stav.Moj gynekológ mi robil citologiu vraj zastaralou metódou to mi povedal môj nový doktor ktorý ma teraz má pod dohľadom.Teraz sa to vraj nerobí pap testom ale LBC testom.
@elisabethsydney moja drzim palce obom...ale ja verim ze budete v poriadku..urcite nie si prva,ktorej sa to prihodilo v tehotenstve a urcite nasli lekari riesenie.A ty to zvladnes lavou zadnou...🙏viem,ze to musela byt pre teba hrozna sprava ale musis mysliet pozitivne....
Pozri babo mozu dopiplat par tyzdnov Este a sup to vsetko prec. Budes urcite oki, dnes uz vedia co robia
ahoj, ja som to mala , sice nie tehotna ale odrezali mi polovicu krcku a o 4 mesiace uz som bola tehu . O 3 roky po operacii zasa tehu. vsetko dopadlo super, hlavu hore...
@elisabethsydney ten druhý doktor nemá až tak pravdu.Klasicka preventívka cytologia sa robi tým testom, ale ak si chces priplatiť za LBC test u môjho to stojí 25 eur a robí sa to už roky
Nemám rada, keď lekári na seba kydaju
Môj sa vždy pýta akým spôsobom chcem a či si chcem priplatit LBC je presnejsi
Držím palce si mladá neboj sa lekári niečo vymyslia s ohľadom na babatko
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@elisabethsydney prajem ti vela zdravia...nech aj babo a ty ste v poriadku.Ako to nemohli zbadat na zaciatku?