Ahojte baby,prosim Vas poradte mi,som v 24 tt tehotenstva prvorodicka mam velke bolesti na pravej strane bruska akoby ma niekto bodol nozom take ostre nemozem dlho sediet ani stat i prichodzi ma to boli ked dlhsie kracam.Uz treti den ma prehana (hnacky) a casto chodim mocit, moze to byt aj z toho?Nic som take ani nepojedla to co jedavam stale...Uz tretiu noc som ani nespala a cez den mam problem spat to uz od mala...Som uz z toho unavena a znicena,ani neviem co si na to dat a miminko si pyta papat na piskotoch nevydrzim :( ...nechcem o to malicke prist :( ...a moj lekar tohovela nenahovori ked nemusi sono vobec nerobi bieda...
Ja by som necakala a isla na pohotovost.
Choď na pohotovosť ako píšu baby
Nie nemam svrbenie tela,ani hlava iba tak ma boli ako vzdy no poslednu poradnu som mala v 22 tt...
Krvacat nekrvacam len ako sa najem hned ma prehna ...a s tym palenim od spodu ani nie len ked sadam na wc tak pred mocenim mam taku bolest ako tlaky ani neviem ako to opisat ako by vsetko slo vypadnut zo spodu...
Naozaj nikdy nepochopím načo čakáš a mnohé tebe podobné, niekolko dní máš bolesti a ty vypisuješ na MK čo ti je? čakáš diagnostiku cez internet? Padaj na pohotovosť, už si tam mala byť predvčerom! Keď bude mať raz tvoje bábätko tri dni bolesti (z niečoho) budeš čakať a písať na MK čo mu je???
@smejka31551 mna tiez napadla ta pecen. Moze Ti babatko na nu tlacit. Ja som to tiez mala, ale az neskor. Radsej by som asi zabehla na pohotovost, mozno keby Ti zobrali krv. No skus...
Urcite nie jasne ze s nim hned pojdem k lekarovi...len ked ten moj je uz stary a darmo mu poviem co mi je odpovie vsetko je poriadku...strci do mna prst a ste zdrava a posle ma domov preto som napisala sem :(
Ved ano len sa ma opyta preco som nesla pocas dna k svojmu lekarovi a co mu poviem ze je sprepacenim pako a posle ma domov a povie ze som v poriadku...ale diky baby asi uzvelmi na vyber nemam budem tam musiet ist...
pohotovosť,pohotovosť,pohotovosť.............nik ťa nechce strašiť,ale toto sú veci,kedy radšej stokrát zbytočne zájsť k lekárovi(hoci aj na pohotovosť) ako raz neísť a potom to ľutovať.a ked nie si spokojná s lekárom,prečo ho nezmeníš?ja keby som nebola spokojná s mojimi lekármi,tak k nim proste nejdem a nájdem si niekoho iného.kľudne aj počas tehotenstva,resp. hlavne počas tehotenstva.
Dufamze mi povedia z coho to je bo uz sa toho obavam...
Urcite na pohotovost a hned si zober aj moc v neakej nadobke.Urcite necakaj.
Dakujem idem na pohotovost...dufam ze zistia z coho to je...
@smejka31551 tak daj potom vediet, ako si dopadla, drzim palce...
@smejka31551 urcite na pohotovost, oni sa ta nepytaju preco nejdes k obvodnemu proste ides n a pohotovost lebo potrebujes pomoct teraz a nie az v pondelok .a urcite zmen gynekologa to je o nicom taky trubiroh, ja som tiez menila ale az ku koncu tehu preto treba ak vies ze to nie je ako ma byt tak chod prec ty potrebujes starostlivost o seba aj male 🙂 drzim palce a potom daj vediet
Dam vediet diky...
Mozu to byt oblicky ale aj slepak...hned na pohotovost neriskuj
@smejka31551 Chceš si potom vyčítať, že si nešla na pohotovosť, lebo si sa hanbila povedať, že nemáš dobrého doktora? Každopádne držím palce, určite daj potom vedieť čo Ti povedali.
takto sa citis a radsej pises na mk nez by si utekala na pohotovost????
@smejka31551
Drzim palce, nech ste v poriadku .....
Chod na pohotovost,moze to byt aj zlcnik. Mne tak,zistili na,pohotovosti kamene,ked som,bola,tehotna a ma palilo na,pravej strane.
drzim paste!
urcite na pohotovost ,netreba na nic cakat ani minutu
No bola som na pohotovosti vcera a presne to dopadlo ako som ocakavala...najprv sa ma opytali co som nesla cez den ku svojmu lekarovi...potom ma pozreli povedali dietatko v poriadku a vobec si nevsimali co som im hovorila ze co mam za bolesti a ze ma prehana pichli mi magnesium injekciu a z toho ked som dosla domov som uz aj zvracala...dufam ze vydrzim do pondelka bo dala som si cierne uhlie bo uz som nevedela co si dat tak sa to kus utisilo len tie bolesti su rovnake...dufam ze ten ma vysetri bo az nie tak menim lekara bo toto si myslim ze uz je vazne...:(.
@smejka31551 Neviem ku komu chodis ale skus Dr.Kovac na Mostnej v Nr. povysvetluje. Plati sa celorocny poplatok ale uz tam mas vsetko
@smejka31551 vzdy daj na svoj pocit! je to uplne jedno,ze si bola u lekara..ak sa budes citit zle a citit,ze nieco sa deje co neni ok tak ihned k lekarovi.necakaj....Dieta a ty ste na prvom mieste...
No dufam ze mi spravi vysetrenia a zisti co to vobec abo z coho sa to stalo...lebo zijem tu v nr tri roky a zatial ako som otehotnela bola som i v nemocnici v nitre a bieda moja skusenost marnica vcerajsia pohotovost este horsia a ten moj lekar...dufam ze ma vysetri a poriadne...nie ze ma len porie a povie je to v poriadku...
@smejka31551 No to ma mrzi, ze Ti stale nie je dobre 😒 Nech Ta v pondelok poriadne vysetri Tvoj dr., nech zisti z coho mas tie bolesti...
@smejka31551 budeme držať palce, ale nenechať sa u doktora odbiť, nech ťa poriadne vyšetrí prípadne pošle na nejaké vyšetrenia🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?