Bola som u Dr Grochala a povedal že mám echogeny Fokus pravej komory viete podariť bojím sa
S nalezom kontaktuj https://www.detskekardiocentrum.sk a poradia ti. Uz viackat aj tu na MK boli prispevky a videa od lekarov z NUSCH, mozno ked ich vyhladas tak tam budu nejake konkretne kontakty.
Grochal ti k tomu viac nepovedal a nenasmeroval?
@nataly00 aj mojej malej to našiel, celé tehu som sa bála, ale ešte v brušku mi doktorka povedala, že sa to asi stratilo, lebo pred tým to videla a potom už nie. Už som nešla ani na kontrolu ku grochalovi. Keď som rodila upozornila som na to pediatričku v pôrodnici aby sa nič nezanedbalo. Stále ju sledovali, ale doktorka ma upkojila, že je to zdravé bábo akurát keď spininkala veľmi plytko dýchala tak ešte pre istotu mi ju dali vyšetriť na kardiológii a vraj všetko úplne ok klop, klop. Sám grochal mi povedal, že je to veľmi časté a väčšinou to samo zmizne 🙂. Držím palce nech ste zdraví obaja 🙂.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
a Dr. Grochal ti co povedal? je to jeden z najvacsich odbornikov, tak neviem ale asi by som sa radsej pytala jeho 🤷♀️