Ahojte som v 22 tt a často mávam také že tak náhle zomna vytečie niečo take jak voda ale veľa je toho , ja netuším či je to len výtok , napadlo ma že či to nemôže byť plodová voda , som prvý krát tehotná takže som zlaknuta , mávam aj výtoky lekár mi povedal že to je normálne a ani ma nevyšetril zospodu . :(
@christin1280 isla by som pre istotu sa dat vyšetriť. Nechápem prečo ta nepozerá zo spodu. Jak ti kontroluje krcok teda ci sa neskracuje... jaj bože... ja som kvôli niečomu podobnému isla rodit skor sice len o 5 dni ... napisem ti do spravy ak chceš
veď chod na pohotovost, pozru ta
Ja slm mala pocas druheho tehotenstva sialene vytoky.Vela a casto a bol to len vytok,musela aom nosit nonstop intimku.Takze to naozaj moze byt len vytok.
@sejbipi napíš mi prosím :(
Daj si vlozku. Ked to z teba vytecie, chod s tou vlozkou na pohotovost, alebo k svojej genekologicke, nech ti kvapnu na to roztok a zistia ci to je plodiva voda. Inak to nezistis.
@christin1280 pred včerom som presne o tom aj ja písala diskusiu tu 😃 lebo mam presne to isté. Som 24tt a posledný týždeň to je neskutočné, riadne celé gaťky mokré 😩🤦♀️ a tiež sa bojím, či to nie je plodová voda. Žijem ešte v zahraničí a tu je to proste o hovne čo sa týka týchto veci, nič neskontrolujú 😢
Žienky, teraz to mávam aj ja, som v 25 tt a tiež mávam občas mokré nohavičky... Ale po zaschnutí je to biele, takže ja dúfam, že výtok... Vy tiež máte biely či číra voda?
@christin1280 a preco nejdes ku gyndosovi alebo na pohotovost, nech ta skontroluju?
@emuska72 mne lekár síce povedal že to je ok ale žeby až také množstvo.. no neviem mne sa to stalo ráno a potom už počas dňa nie toľko , dlaa som si intimku a takto fungujem 9d začiatku tehu len teraz je viac tej " vody" alebo výtok alebo čo to má byť
Joj prepáč.... ja som bola dnes celý deň odcestovaná... len som sa vyjadrila a šla preč. Si v poriadku? Ako si sa rozhodla? Šla si na pohotovosť?
@sejbipi vieš čo nešla som nikam , sledovala som to a nič v pohode už to je , iba ráno toho bolo nejak viac , zajtra si kúpim v lekárni tie vložky alebo ten roztok či čo to je na zistenie tej plodovej vody lebo nechcem robiť zbytočne paniku 🥺
@janulka2805 ja som to tiež tak mávala , a na gynde mi povedal že je to ok
@christin1280 tak som pokojnejšia 🙂 nieje to také hrozné žeby mi tieklo po stehnách a ani to nieje úplne tak často... 😊
@christin1280 ja som dnes bola na 4D sono a spýtala som sa, či mi môže skontrolovať plodovu vodu a taktiež krcok. Plodovky povedala že je normálne množstvo no vraj vidí nejakú tekutinu aj v krčku. Ale nevedela mi k tomu povedať viac, vraj mám kontaktovať svojho lekára a spýtať sa na to, či je to normálne a podobne. Tak neviem, čo si myslieť. Zajtra zavolám a spýtam sa no dosť ma to vystrašilo. Ach
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tiež som riešila podobné, od lekara som dostala odpoveď, pokiaľ toho nie je veľa, že to až napríklad tečie po stehnách, tak je to v poriadku. Na plodovú vodu by nestačila intímka. Už musíš sama posúdiť v akom množstve to tvoje telo vylučuje. Ak je toho naozaj veľa ako píšeš, radšej by som šla na pohotovosť aby som si bola 100% istá