Som v 22 tt a mám problém s dýchaním

elcoro
12. jan 2020

Ahojte, som v 22 týždni, mali ste niektorá pocit ze mate problém s dýchaním? Chcem sa zhlboka nadýchnuť a nejde to, mam pocit ze mam nedostatok vzduchu niekedy, na chrbte neleží len na boku, pociťujem to aj pri státí, sedení, lezani, keď idem spať, je to normálne?

lenkakravcova
12. jan 2020

@elcoro Nemáš malo železa? Pri anemii je malo hemoglobínu, a ten prenáša kyslík.

terezka1947
12. jan 2020

@elcoro presne toto som mala pri oboch tehotenstvach...krv,testy vsetko ok.

elcoro
autor
12. jan 2020

Beriem železo globifer, niekedy jednu tbl. Na deň niekedy dve a stále mam s tým problém.nechapem,uu mam pocit ze si namyslam, že je to psychického pôvodu. Neviem vážne

elcoro
autor
12. jan 2020

Bola som na 3d.tam mi povedal jeden Dr. Ze mam placentu 2-3 zrelú., preto ma poslal na vys. Na hematologiu ale objednaná som až o mesiac.
Ci to ma súvis s tým? Babo je zatiaľ OK, ale či to má súvis s týmto fakt netusim

terezka1947
12. jan 2020

@elcoro ja som nemala problem so zelezom...mozno chrbtica,mozno...neviem..este pred cisarskym ma poslali na interne,komplet bsetko,vraj ok. Ked som porodila,nedokazala som dychat...postavila som sa a plytko predychavala,hlava sa mi tocila....strasne stavy to boli.

monika92
13. jan 2020

Anémia, tetania, chrbtica... jedno z toho ☺️ Ja to mávam 15 rokov... zivam vedy stále tak sa mi najlepšie dá nadýchnuť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre