Som v 21. týždni a necítim pohyby

simonkato
2. jan 2024

Ahojte baby som v 20tt 5den a mam pocit ze maleho stale necitim. Je to moje 4tehotenstvo. Predchadzajuce 3nedopadli dobre. V prvom som malu citila od 18tt. Doktor vravel ze mam placentu v predu ze ho mozem citit neskor. Som viac pri sebe. Ako ste to mali vy baculky?

hederamonstera
2. jan 2024

@simonkato tiez som pri prvom mala placentu vpredu a som tucna, realne pohyby som zacala citit tak v 25.tt, dovtedy len take steklenie

ivkav5
2. jan 2024

@simonkato ahoj, ja som tiež bacuľka, počiatočna vaha c tehu 83kg, som 21tt, v stredu začínam 22, ale ja napr. pohyby cítim veľmi výrazne. Dnes som ale bola na pohotovosti kvoli nejakym problemom a dr. mi rozpravala, že ona v tehu začala cítiť až v 24.tt. Tiež bola pri sebe.Je to individuálne 🙂

ailiba
2. jan 2024

@simonkato je to mozne, ked si baculka. Aj deturence su rôzne dynamicke. Poznam viac mamiciek, co tvrdili, ze skoro vobec necitili pohyby az do konca.
Ked sa ti nieco nezda, tak chod na kontrolu.

budulinka12
2. jan 2024

@simonkato mala som tiež placentu vpredu a pohyby som cítila az okolo 24tt a aj to boli veľmi také mierne, že som sa na to musela sústrediť

nika11103
2. jan 2024

Ahoj , ak ti až tri tehotenstva nedopadli dobre 🥺 tak na nič nečakaj chod hneď lekárovi . Nie si viac sledovaná ? Ak to bolo už v pokročilejších štádiách ? Určite na nič nečakaj ak sa ti čokoľvek nezdá ja na tvojom mieste už teraz by som sla hneď v momente lekárovi alebo na pohotovosť . Veď určite musíš byt riziková . Moc moc držím palčeky nech je všetko v poriadku !!! Daj vedieť !!!

simonkato
autor
2. jan 2024

@nika11103 áno som viac sledovaná kontrolu som mala pred týždňom z drobcom je všetko v poriadku. Na pohotovosť nechcem lietať len zato že nemám pohyby. Za 10dni sme objednaný na morfologicky ultrazvuk. To vydržím a možno malého začnem cítiť.

@budulinka12
@ailiba
@hederamonstera
@ivkav5 ďakujem baby za ukludnenie snáď keď bude drobec vyššie začnem ho cítiť.

hederamonstera
2. jan 2024

@simonkato uzivaj si to😊😊 nemysli na hluposti, doveruj🍀❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre