Ahojte baby som v 20tt 5den a mam pocit ze maleho stale necitim. Je to moje 4tehotenstvo. Predchadzajuce 3nedopadli dobre. V prvom som malu citila od 18tt. Doktor vravel ze mam placentu v predu ze ho mozem citit neskor. Som viac pri sebe. Ako ste to mali vy baculky?
@simonkato ahoj, ja som tiež bacuľka, počiatočna vaha c tehu 83kg, som 21tt, v stredu začínam 22, ale ja napr. pohyby cítim veľmi výrazne. Dnes som ale bola na pohotovosti kvoli nejakym problemom a dr. mi rozpravala, že ona v tehu začala cítiť až v 24.tt. Tiež bola pri sebe.Je to individuálne 🙂
@simonkato mala som tiež placentu vpredu a pohyby som cítila az okolo 24tt a aj to boli veľmi také mierne, že som sa na to musela sústrediť
Ahoj , ak ti až tri tehotenstva nedopadli dobre 🥺 tak na nič nečakaj chod hneď lekárovi . Nie si viac sledovaná ? Ak to bolo už v pokročilejších štádiách ? Určite na nič nečakaj ak sa ti čokoľvek nezdá ja na tvojom mieste už teraz by som sla hneď v momente lekárovi alebo na pohotovosť . Veď určite musíš byt riziková . Moc moc držím palčeky nech je všetko v poriadku !!! Daj vedieť !!!
@nika11103 áno som viac sledovaná kontrolu som mala pred týždňom z drobcom je všetko v poriadku. Na pohotovosť nechcem lietať len zato že nemám pohyby. Za 10dni sme objednaný na morfologicky ultrazvuk. To vydržím a možno malého začnem cítiť.
@budulinka12
@ailiba
@hederamonstera
@ivkav5 ďakujem baby za ukludnenie snáď keď bude drobec vyššie začnem ho cítiť.
@simonkato uzivaj si to😊😊 nemysli na hluposti, doveruj🍀❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@simonkato tiez som pri prvom mala placentu vpredu a som tucna, realne pohyby som zacala citit tak v 25.tt, dovtedy len take steklenie