Ahojte 🙂
Od rána je brutálne zle. Začínam 20. týždeň a občas mi býva zle, tak som to neriešila. Aaaaale. Do hodinky som začala vracať a vraciam odvtedy každú chvíľu. Vodu, žalúdočné šťavy.. skúsila som si dať trošku jedla, všetko šlo von a ešte horšie. Čierne uhlie - von. Je to intenzívne. Teraz ku večeru má chytajú mdloby..
Kamoška vraví, že mohlo prudko stúpnuť hcg. Počuli ste o niečom takom?
Je to moje tretie tehotenstvo a toto sa mi nestalo. Prvé som komplet celé prevracala, ale toto je iné..
Najprv som myslela, že je to vyčerpanie (deti majú 2 a 4 roky, žiadne babky, manžel bol na týždňovke, prerábame, do toho tie horúčavy) ale nelepší sa to. Skôr naopak.
Počkala by som pár dní, ale manžel zajtra opäť odchádza.
Tak či má ostať, alebo je to normálne, že hypermesis gravidarum (mala som pri prvej) začne v polovici tehotenstva. 🤦🏼♀️
Stalo sa vám to niektorej?
Nemôže to byť viroza črevná?
@sofinka1301 manžel, aj deti sú absolútne ok. Myslíš, že aj tak by mohla?
Väčšinou sú oni traja k.o a ja v pohode
Ja si skôr myslím, ze si schytala nejakú virozu
Viróza alebo možno nejaké pokazené jedlo? Ja by som zašla na pohotovosť, alebo by som aspoň zavolala, nech odporučia čo ďalej. Nejaký rehydratacny roztok aspoň, aby si sa úplne nedehydrovala, lebo vonku je dosť teplo a asi si stratila dosť vody, keď ťa už chytajú mdloby.
treba doplniť minerály - kulíšek/humana . Pravdepodobne je to viróza, teraz jej je dosť + horúčavy a malé deti, to ťa úplne položilo.
@matuloenka
@patus_2
@spadnutaslivka
Ďakujem ❤️ asi fakt zavolám. Bolo mi blbé volať na oddelenie s tým, že v tehotenstve vraciam 🤦🏼♀️
Neviem či je to bežné, ale u nás v meste na pohotovosti tehotnú nevezmú, posielajú na oddelenie. A teda, takto. Ďakujem ❤️
Chod rovno na gyndu,Aj tak by ta z poho poslali na gyndu
Kludne to moze byt viroza, u nas najprv dcera, koncom juna to bolo, 2 dni, na treti jej bolo fajn, tak sme sli ku nasim na prazdniny, to bolo v sobotu doobeda, sme si mysleli, ze z nejakeho jedla v skolke, ostatnym nic nebolo a v nedelu rano som sa zobudila, tiez tehotna (nezvracala som ani v 1 tehotenstve, toto je stvrte) a zvracanie. Ale nie takto intenzivne. Nasledoval syn a manzel, najmladsi mal hnacku a nakoniec to schytala moja mama.
A posledy mi bolo na zvracanie a hnacky som.mala z covidu, ako prvy priznak, potom prisli ostatne veci, ako hrdlo, hlava, sopel, kasel, teplota.
Mohla si to trda chytit prva, ostatni mozu nasledovat. Ale tazko sa to takto rozlisuje. Ak vela zvracias, dehydrujes sa a je to nebezpecne...😬
@nevenka tak to je blbé 😔 covid mi tiež nenapadol. Och do kelu.. ďakujem, budem si ich sledovať.
Joj, len aby Ti uz bolo dobre, to by bolo najlepsie 🙏
@nevenka mne je ešte stále zle, ale aspoň už nevravím. Deti hnačkujú, takže áno. Mali ste pravdu. Och 🙈 naposledy som mala črevnú virózu na základke, ani by mi nenapadlo, keby ste to nenadhodili 🙈🤦🏼♀️
Ďakujem ❤️
.. nevraciam 🤦🏼♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Okej.. čítam po sebe a 🙈 ale viete čo myslím.