Som v 20. týždni a stále mám averziu na určité pachy

kikusenka1
29. aug 2024

Ahojte, čakám tretie dieťa a predsa potrebujem pomoc. Som momentálne v 20 tt a stále mam averziu na urcite pachy a býva mi z nich zle. Prejde to podľa vás čoskoro ci mam sa tešiť dko konca tehotenstva, že okolo oprateho prádla ma bude donekonečna napinat? Skúšala som už rôzne avivaze , rôzne gély na pranie dokonca som už prala aj bez avivaze a žiaľ bez zmeny. Stále mi to katastrofálne páchne. Ostatne pominulo no vôňa oprateho prádla je pre mňa nocna mora..

ivik4
29. aug 2024

To my nevieme 💁‍♀️
Mne smrdelo akekolvek mäso cele tehotenstvo

earlgrey
29. aug 2024

Mne bolo zlé z kuracieho mäsa 🤣 ale len prvé mesiace...tuším cca do 20tého týždňa a keďže sme s bývalim partnerom vlastnili reštauráciu, nemohla som tam ani vstúpiť, hrozne mi smrdelo. Prešlo to cca v 5-6 mesiaci a do reštaurácie som sa mohla vrátiť 😀

kikusenka1
autor
29. aug 2024

Dám tomu teda ešte mesiac a keď to nepominie tak mi budu prádlo sušiť asi susedia 😂

danyelia
29. aug 2024

Kamoške tiež tak smrdela drogéria-prášky, aviváže, sprchový gél, zubná pasta, no všetko 😁 Ale potom ju to prešlo...mne toto nevadilo, skôr mi vadili pachy z varenia

jomarch
29. aug 2024

aj mne smrdia prachy na pranie, okrem toho na biele, ten jediny mi vonia 😁😁 vsetko by som v nom prala. teraz som kupila lovelu baby na detske veci a ta mi teda smrdi 🤣🤣🤣

lilli110
29. aug 2024

@kikusenka1 juuj tak toto som mala aj ja teraz v 3.tehu 🙈🤣 hrozne mi vadila ta vona uplne najviac asi. Ak niekto nechal pootvorene dvere na kupelni, zacitila som to aj cez 2 miestnosti 🙈 vesat pradlo katastrofa, zbierat dalsia katastrofa, radsej som ani nezehlila, ist do kupelne do sprchy, zuby umyt...no koniec. V poslednom trimestri to bolo lepsie. Po porode uplne v pohode, uz mi to vonia zas 😁

marianarem
29. aug 2024

@kikusenka1 Mala som niektore veci, ktore mi vadili cele tehotenstvo.

maryetta
29. aug 2024

Ja som celkovo citliva na pachy. A v tehu ani nehovorim. Ani svoj oblubeny parfem som vtedy nemohla. Prestala som pouzivat avivaz.

kikusenka1
autor
29. aug 2024

Mne pri prvom vadili len pachy kuchyne a to len v prvom trimestri. Pri druhom dieťati absolútne nič a teraz toto... ja sa vždy teším ja leto ze mam konečne prázdny kos na pranie lebo pracka ide nonstop a stíha sa to na balkone susit a teraz mam plný kos prádla a keď už som nútená dat prať tak je to nocna mora. A kúpeľni sa oblúkom vyhýbam pretože je tam ten pekelný stroj z ktorého je stále cítiť pachy avivaze a prachu na pranie... preto ma zaujimalo ci to čoskoro pominie alebo ci mam fakt dávať na zimu prať veci niekomu inému pretože vonu prádla v byte fakt nezvládnem

evcagabi
30. aug 2024

Mne neskutocne pachlo maso. Teraz po porode sa to zlepsilo, ale uz nemam k nemu taky pozitivny vztah ako predtym

jomarch
30. aug 2024

@maryetta mne takto zacali muzove parfemy smrdiet 🤣🙈 som zvedava ako to bude po porode. zaujimave toto tehotenstvo cele 😁😁

barju
30. aug 2024

@kikusenka1 som 24tt a smrdí mi ozaj kadečo, už nechodím ani do obchodu, lebo nemôžem cítiť vôňu čerstvých rožkov, nechodim von keď kosia lebo mi smrdí vôňa pokosenej trávy, musela som vyliečiť komplet kozmetiku a manžel sa chodí voňavkovat na balkón, už to hádam nejako vydrzim do konca

guiseppinka
30. aug 2024

Vsetky tehu boli pre mna masaker. Bolo jedno, co to bolo. Bohuzial mi to ostalo a ako cez koronu ludia prichadzala o cuch a ze sa im to neobnovilo, tak ja by som to uvitala, tak o 50% zhorsenie... najhorsie je, ze pracujem s ludmi a teda niektori su ozaj ze 🤢

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre