Ahojte, čakám tretie dieťa a predsa potrebujem pomoc. Som momentálne v 20 tt a stále mam averziu na urcite pachy a býva mi z nich zle. Prejde to podľa vás čoskoro ci mam sa tešiť dko konca tehotenstva, že okolo oprateho prádla ma bude donekonečna napinat? Skúšala som už rôzne avivaze , rôzne gély na pranie dokonca som už prala aj bez avivaze a žiaľ bez zmeny. Stále mi to katastrofálne páchne. Ostatne pominulo no vôňa oprateho prádla je pre mňa nocna mora..
Mne bolo zlé z kuracieho mäsa 🤣 ale len prvé mesiace...tuším cca do 20tého týždňa a keďže sme s bývalim partnerom vlastnili reštauráciu, nemohla som tam ani vstúpiť, hrozne mi smrdelo. Prešlo to cca v 5-6 mesiaci a do reštaurácie som sa mohla vrátiť 😀
Dám tomu teda ešte mesiac a keď to nepominie tak mi budu prádlo sušiť asi susedia 😂
Kamoške tiež tak smrdela drogéria-prášky, aviváže, sprchový gél, zubná pasta, no všetko 😁 Ale potom ju to prešlo...mne toto nevadilo, skôr mi vadili pachy z varenia
aj mne smrdia prachy na pranie, okrem toho na biele, ten jediny mi vonia 😁😁 vsetko by som v nom prala. teraz som kupila lovelu baby na detske veci a ta mi teda smrdi 🤣🤣🤣
@kikusenka1 juuj tak toto som mala aj ja teraz v 3.tehu 🙈🤣 hrozne mi vadila ta vona uplne najviac asi. Ak niekto nechal pootvorene dvere na kupelni, zacitila som to aj cez 2 miestnosti 🙈 vesat pradlo katastrofa, zbierat dalsia katastrofa, radsej som ani nezehlila, ist do kupelne do sprchy, zuby umyt...no koniec. V poslednom trimestri to bolo lepsie. Po porode uplne v pohode, uz mi to vonia zas 😁
@kikusenka1 Mala som niektore veci, ktore mi vadili cele tehotenstvo.
Ja som celkovo citliva na pachy. A v tehu ani nehovorim. Ani svoj oblubeny parfem som vtedy nemohla. Prestala som pouzivat avivaz.
Mne pri prvom vadili len pachy kuchyne a to len v prvom trimestri. Pri druhom dieťati absolútne nič a teraz toto... ja sa vždy teším ja leto ze mam konečne prázdny kos na pranie lebo pracka ide nonstop a stíha sa to na balkone susit a teraz mam plný kos prádla a keď už som nútená dat prať tak je to nocna mora. A kúpeľni sa oblúkom vyhýbam pretože je tam ten pekelný stroj z ktorého je stále cítiť pachy avivaze a prachu na pranie... preto ma zaujimalo ci to čoskoro pominie alebo ci mam fakt dávať na zimu prať veci niekomu inému pretože vonu prádla v byte fakt nezvládnem
Mne neskutocne pachlo maso. Teraz po porode sa to zlepsilo, ale uz nemam k nemu taky pozitivny vztah ako predtym
@kikusenka1 som 24tt a smrdí mi ozaj kadečo, už nechodím ani do obchodu, lebo nemôžem cítiť vôňu čerstvých rožkov, nechodim von keď kosia lebo mi smrdí vôňa pokosenej trávy, musela som vyliečiť komplet kozmetiku a manžel sa chodí voňavkovat na balkón, už to hádam nejako vydrzim do konca
Vsetky tehu boli pre mna masaker. Bolo jedno, co to bolo. Bohuzial mi to ostalo a ako cez koronu ludia prichadzala o cuch a ze sa im to neobnovilo, tak ja by som to uvitala, tak o 50% zhorsenie... najhorsie je, ze pracujem s ludmi a teda niektori su ozaj ze 🤢
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To my nevieme 💁♀️
Mne smrdelo akekolvek mäso cele tehotenstvo