Ahojte som v 20tt dieťatko v brušku kopanceky cítim už od 14ttcca som druhorodicka ale už dva tri týždne kopkalo silno tak že to citel už aj môj manžel keď dal ruku na bruško ,,,,,a terás dva dni nič myslíte že to je v poriadku???
@merlin796 no isla by som k lekarovi co najskor...ani ja som necitila den, ale nastastie to bolo ok
Co to znamena skoro necitim? Citis slabo alebo vobec?
tu na MK bohužiaľ nema nikto ultrazvuk že by ti povedal presne…. všetko by to boli aj tak len dohady a domnienky…. chod k doktorovi
Zbehni si k lekarovi, ale urcite sa nestresuj, pretoze ak nieco citis len slabo je mozne, ze sa babo otocilo a tuka ti niekde do chrbta..
v 20tt tam ma drobce stale dost miesta a mohol sa otocit tak, ze ti kope napr. do chrbta a necitis, mne vzdy pomohlo dat si nejaky cukor napr. dzus, cokoladu, hroznovy cukor a po chvili tam zacala zurka, nie kazdemu to funguje, kazdopadne radsej zbytocne ako lutovat - behni pripadne k lekarovi, nech skontroluje
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@merlin796 ,, myslím "..... Ako ti to pomôže, nie je lepšie ísť k doktorovi?