Som v 18. týždni a mám kŕče v brušku

dominika98765433
22. jan 2021

Som mala pred vcerom veľké kŕče v brušku neviem či Stim niekde zájsť alebo to budem mávať stále som v 18tt sadla som si došlo mi strašne zle až potom mi to prešlo ale už to nemám teraz lebo vypila som paralen polku

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominika98765433
autor
22. jan 2021

@anabell1985 aha tak teda tak sa nemám obávať ?

banderaska29
22. jan 2021

@dominika98765433 bože... :( vy ste niektoré jak z jupiteru.
mala si veľké kŕče a pýtaš sa tu na radu ? a ešte si dáš polku paralenu aby prešli ? je normálne mať občas bolesti ale jemného charakteru nakoľko sa roztahuje maternica ale nie veške.

Prosím Ťa, zdvihni si zadok a choď ku doktorovi, nemusí to vôbec byť rozťahovanie maternice, pokojne to môže byt rozbiehajúci pôrod, čokoľvek. koľko máš rokov ? 15 ?

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominika98765433
autor
22. jan 2021

@anabell1985 to viem ... Dakujem 😊😊

dominika98765433
autor
22. jan 2021

@banderaska29 počuj polku paralen som si dala preto lebo má bolieva pravý bok a keď si dám paralen tak mi to prejde a nemusíš mi komentovať tu stačí keď mi jedna napísala Anabel1985 😊😊😊.... a je to moja vec kôlko mám rokov nie náhodou

dominika98765433
autor
22. jan 2021

@banderaska29 preto sa to tu pitam lebo čakám prvé vieš 😊

banderaska29
24. jan 2021

@dominika98765433 pozri, ja mám za sebou viac tehotenstiev, nie všetky ale skončili Šťastne. viem však, že bolesť nemusí znamenať nič ale može ísť aj o všetko. vždy chod k lekárovi, modry konik nieje poradna lekárov ale mamičiek a jedna može mať skusenost s tym ze to nic nieje a druhá ti povie presny opak. Asi vela nemáš, keď ti ako už teraz matke nenapadne ísť k lekárovi pre pretrvávajúce krče ale radšej sa obrátiš na modry konik... ja ti prajem len to najlepšie aj tvojmu babu ale bud obozretnejšia a radšej daj na radu lekárov

dominika98765433
autor
26. jan 2021

@banderaska29 v pondelok idem k nemu ☺️ .... a tam mu to poviem ☺️ Teraz som ich už dlho nemala🙂 .... a Ďakujem 👌🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre