Som mala pred vcerom veľké kŕče v brušku neviem či Stim niekde zájsť alebo to budem mávať stále som v 18tt sadla som si došlo mi strašne zle až potom mi to prešlo ale už to nemám teraz lebo vypila som paralen polku
@anabell1985 aha tak teda tak sa nemám obávať ?
@dominika98765433 bože... :( vy ste niektoré jak z jupiteru.
mala si veľké kŕče a pýtaš sa tu na radu ? a ešte si dáš polku paralenu aby prešli ? je normálne mať občas bolesti ale jemného charakteru nakoľko sa roztahuje maternica ale nie veške.
Prosím Ťa, zdvihni si zadok a choď ku doktorovi, nemusí to vôbec byť rozťahovanie maternice, pokojne to môže byt rozbiehajúci pôrod, čokoľvek. koľko máš rokov ? 15 ?
@anabell1985 to viem ... Dakujem 😊😊
@banderaska29 počuj polku paralen som si dala preto lebo má bolieva pravý bok a keď si dám paralen tak mi to prejde a nemusíš mi komentovať tu stačí keď mi jedna napísala Anabel1985 😊😊😊.... a je to moja vec kôlko mám rokov nie náhodou
@banderaska29 preto sa to tu pitam lebo čakám prvé vieš 😊
@dominika98765433 pozri, ja mám za sebou viac tehotenstiev, nie všetky ale skončili Šťastne. viem však, že bolesť nemusí znamenať nič ale može ísť aj o všetko. vždy chod k lekárovi, modry konik nieje poradna lekárov ale mamičiek a jedna može mať skusenost s tym ze to nic nieje a druhá ti povie presny opak. Asi vela nemáš, keď ti ako už teraz matke nenapadne ísť k lekárovi pre pretrvávajúce krče ale radšej sa obrátiš na modry konik... ja ti prajem len to najlepšie aj tvojmu babu ale bud obozretnejšia a radšej daj na radu lekárov
@banderaska29 v pondelok idem k nemu ☺️ .... a tam mu to poviem ☺️ Teraz som ich už dlho nemala🙂 .... a Ďakujem 👌🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?