Ahojte, od kedy som tehotna sa mi stava, ze vojdem niekde do obchodu a tak po 5 minútach kropaje, pocit na odpadnutie, na zvracanie, na hnacku.... Mate a tymto niektora skusenosti? Som v 17 tyzdni, dakujem za skusenosti a rady 😉
Ano aj mne sa to bezne deje 🙂
Aj ja som to mala.
Nieco mi vadilo.
Vzduch, svetla, pristor samotny, neviem.
Utekala som von, ked to na.man.prislo
svoje zohráva psychika...
to moze byt aj tetania
ano, obe tehotenstvá som to mala, podla toho som aj spoznala, ze som tehotná - prišlo mi zle v tescu 😀 pomahalo mi napit sa - bud cola alebo voda...
Žienky ďakujem za skúsenosti, som teda rada, ze nie som jedina s takymito stavmi, tiež mi pomáha keď vyjdem na vzduch, budem sa snazit asi vyhybat takym priestorom, zakym mi to nerobi dobre 😉
Myslim si, ze je to normalne. Teplo, vydychany vdzuch a kopa ludi, vedia proste aj takto vplyvat hlavne na tehotne zeny
@sisi2212 toto sú priznaky nedostatku magnézia. Kúp si tablety a ber podľa priloženého letáku.
Aj ja to tak mam zli vzduch v obchodoch vecinou biva
Magnezium ties moze pomocr aj ja ho berem predtim som ho brala po porode kvoli tlaku . Teras mi ties pomaha na tocenie hlavi nevolnosti a krce . Tehotne maju vecinou nedostatku vitaminou babetko v brusku si bere co potrebuhe a ked to zena v tele nema zobere sito od maminki
Mne sa to práve začalo diat az teraz pocas tehotenstva, preto som bola zvedava, ci aj ostatne tehulky s tym maju skusenost v tehotenstve, nakoľko pred tehotenstvom sa mi to nedialo nikdy 😊
@mima88 áno ja som to mala od prvého pôrodu dovtedy nič 😳 a ostalo mi to
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ano, najma v nakupnych centrach vydrzim max. 10-15 minut, potom je mi na odpadnutie, potenie, proste celkovo nevolno a to nie som tehu, myslim, ze blba klima