Som v 17. týždni a vľavo mám tvrdé bruško

evickuska
11. nov 2022

Ahojte dnes zacinam 17 tt, ked si hmatam brusko cititelne tvrdsie je len vlavo, vpravo ako keby babatko ani nie je. Taha sa mi uplne dolava. Mate to aj vy? Alebo to ma suvis s nizsie ulozenou placentou, na ktoru ma gynekolog upozornil nedavno?
Dakujem.

miskamicha
11. nov 2022

@evickuska tvrdnutie brucha spoznas. Obcas sa tam babo moze vypucit. Mne v prvom tehu tvrdlo uz od 16tt.

petronellla87
11. nov 2022

@evickuska babo sa vypuca aj moja mala to robi😆 ale teraz uz je velka tak vypuca len ritku😆

evickuska
autor
11. nov 2022

@miskamicha ja prave neviem ci to je tvrdnutie alebo uz sa javi brusko, ci to je tuk ja uz aom blbec 🙈 tak si zelam ho uz citit ❤️

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evickuska
autor
11. nov 2022

@petronellla87 ja zacinam len 17, v utorok ho ani nezmeral len, srdiecko, zaludok su OK a riesil so mnou placentu, ze to je OK a ma to kazda druha 🤷‍♀️ troska nechapem preco mi nerastie brusko, mam strach ci drobec rastie ako ma 🤷‍♀️🙆‍♀️🙈

evickuska
autor
11. nov 2022

@mamula20 takze je ok, ze tvrdsie brusko citim len vlavo kusok od toho ako trcni panvova kost? v kolkom si tyzdni?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evickuska
autor
11. nov 2022

@mamula20 wau krasne, ja som po 3 IVF, 2 potraty a v strede sa neujalo, 10.7. sme potratili a ani nie do 3 tyzdnov sme spontanne otehotneli... slubovali, ze bez IVF dieta mat nemozem 🤷‍♀️ je to skvele, prajem az ti to dobre dopadne 🤰

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evickuska
autor
11. nov 2022

@mamula20 dakujeme, je to prve snad to dotiahneme do konca, uz sa bojim naozaj vsetkeho po tych stratach 🙈

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evickuska
autor
11. nov 2022

@mamula20 ja nechodim na nic navyse ako ma posielaju, neboj sa podla mna to nie je tak skodlive...

petronellla87
11. nov 2022

@evickuska neboj mne vtedy vykukalo len navecer, este si bruska uzijes az az... Ver mi, zajtra zacinam 8my mesiac viem o com hovorim😆 Drzim palce✊🍀

evickuska
autor
12. nov 2022

@petronellla87 kokso snad uz narastie az ho citim 🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre