Som v 17. týždni a už tri dni ma bolí hlava

andreapeto
12. nov 2015

Ahoj zienky poradte Som v 17tt a uz tri dni ma boli skoro stale hlava nad nosom medzi obocim je to normalne a pomoze mi nieco aby ma ta hlava nebolela dakujem za rady

majorosovalucia
12. nov 2015

Slus si dat magnezium,pi vela tekutin aj magneziovu mineralku,skus si natriet celo a spanky masaznym kremom,este zaberaju obklady,pokoj a klud.Ked sa to nebude dat vydrzat daj si paralen.A tlak mas aky?

jana_eyre
12. nov 2015

ja som mala v kazdom tehotenstve prve tri mesiace silne migreny.. /ja ich mavam aj mimo tehotenstiev/ od gynekologa som mala povolene 1000mg za 24h paracetamolu.. raz som skoncila na pohotovosti, lebo som dostala aj auru /prvy krat a velmi som sa zlakla/ a uz som sa nevladala postavit.. dali mi infuzne 1000mg paracetamolu a to mi pomohlo..

takze mozes si dat paralen, panadol.. ak je to neznesitelne, nastiv doktora.. inak magnezium na hlavu naozaj pomaha.. ale napr. ked si ja nieco natriem na hlavu, boli ma este viac - nemozem v zachvate nic citit, vidiet, vraciam.. obcas mi pomahaju studene obklady na celu tvar..

inak podla miesta bolesti - to mozes mat aj od oci..

jul11
12. nov 2015

@andreapeto ako migrenicka uzivam Paralen alebo Panadol pri bolesti hlavy,moze sa aj v tehu,zistovala som si u neurologa, gynekologa,doktorky farmacie v nemocnici

limetka69
12. nov 2015

Neviem ci je to normálne, ale cely 4 mesiac mi trieskalo v hlave, paraleny som jedla jak cukriky a plakala od zufalstva. Najhorsi mesiac, muz sa strasne bal o maleho pre paraleny, ale jednoducho sa to nedalo prezit. Paralen zaberal max. hodinu. Neponahalo mi nic. Ani masaz, ani obklad, ani mast vietnamska, musela som to odtrpiet.

andreapeto
autor
12. nov 2015

Pijem vela tekutin natieram si hlacu ale nic nezabera zacalo mi to ked som bola v pondelok na poradni a brali mi krv na skrining testy v 16 tt a tlak mam 120/70 t ak ten mam dobry na nete som sa docitala zevraj to je normalne na prelome 1 a 2trimestra ja mam doma klud maly biva v skolke tak si aj pospim ale ked sa zobudim tak ma aj tak ta hlava boli neznesitelne cele dni

matuliiiiiiiik
26. nov 2015

Baby mne pomaha na migreny bolest hlavy magnezium

andreapeto
autor
26. nov 2015

dakujem vsetkym za rady

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre