Poradíte mi kocky pred mesiacom som bola na poradňu gynekologa som v 17mesiaci a dnes už 2maja a ja pohyby necítim stále to je priskoro ešte alebo ja neviem
@sara967 v 17 týždni si asi myslela... A si teraz aktuálne 17 tt, alebo si pred mesiacom (na poradni) bola v 17 tyzdni?
Každopádne, ak si len prvorodicka, tak kľudne až v takom 22 týždni môžeš začať pohyby cítiť. Ono je to sprvu veľmi jemné, slabé, ak máš aj trebárs vpredu placentu, tak fakt potrvá, kým sa naučíš to odlíšiť.
Teraz si v 17tt ci pred mesiacom si bola? 17tt je este priskoro na pohyby, niekto ich uz citi, ale je uplne ok ich necitit este aj mesiac. 🍀
Ja som v 20. a pohyby som ešte len teraz niekedy začala cítiť jemnucke, asi presne k ukončenému 19 tt🙂
Ja som cítila pohyby od 21tt
To je úplne v poriadku, bežne ženy cítia až po 20 týždni
Presne, az po 20. týždni
Je to ok, mozno ich uz aj citis, len nevies, ze je to ono 🙂 kazdym dnom budu silnejsie a budes ich vediet rozoznat a budes ich citit a pomaly ak vidiet ako sa ti dviha brusko, bezne az v 21-22tt zeny zacinaju citit🍀
Ja som zacala pohyby citit cca v 24tt-25tt. Prvorodicka
Ja som pri prvom dietati citila pohyby az v 25a to som mala vahu 65 kg na 160 cm teda neviem..
@sara967 alebo pohotovost
@katka13katka ahoj poradis ?keď som začala byť tehotná v 1,2,3,4,mesiaci tak som nemala také problémy mám niekedy taký pocit akože sa nemôžem nadýchnuť musím sa a hlboko nadýchať ja pred tehotenstvom som sa liečila na uzskostne stavy mám aj tetaniu a neberiem teraz žiadne lieky ale niekedy mám strach že sa zadusim som už v 5mesiaci môj gynekológ ma poslal na vyšetrenie interné tam je zatim poriadku robila mi vyšetrenie srdca ja neviem čo to môže byť máte niektorá skúsenosti stým
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sara967 Týždni