Ahojte tehuľky 🙂 Som v 16týždni, mám hematóm 39x15 mm už viac ako mesiac, som vypísaná na 100% PN. Sem tam som mala aj krvavý výtok, teraz už 2týždne nič a teraz tá otázka, znamená to že sa celé leto nemôžem kúpať? Myslím tým, chodiť na kupko a zaplávať si? Kedže je to liečba na dlho.. Má s týmto niekto nejakú skúsenosť? Ďakujem za každú odpoveď. 🙂
Na plavanie radsej zabudni, ak to babo chces, mne lekar zakazal cokolvek, a kym mi hematomy nezmizli, tak som mala len oddychovat a co najviac lezat, aby babatko pri prasknuti neodislo....a potom ked sa hematom vstrebal som zostala na PN dokonca tehotenstva a nic som nesmela narocne robit, ...prechadzky su ok...ale kupanie, ako ti radi matyuska spytaj sa lekara, ale ten moj ma nechcel pustit ani aby som dlhsie cestovala autom..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No kedze si na Pn-ke, nemala by si ani chodit von ( ak nemas vychadzky )Mne lekarka pri hematome zakazala namahu, dvihat tazke veci, robit prudke pohyby, a aj kupanie (aj doma vo vani )...krvacanie je otvorena rana a je tam vecsie riziko infekcie...Ale najlepsie je sa spytat lekara, nech posudi tvoj stav