Ahojte žienky asi blbá otázka ale radšej sa opýtam som 16tt tehu a mala som vytoky tak som šla ku gynde a dala mi canesten tbl na 6 dní. Moja otázka znie : prvý večer som si ju dala na druhy deň som večer som sa sprchovala a ta tbl tam dnu bola len rozložená čiže každý večer to mam ztamade kvázi povyberať a dat nanovo ako druhú ci len kvázi dat druhu a osprchovať sa napr každú druhý deň a nie každý deň. Ďakujem za odpoveď
ako si chces z pošvy vyberať rozlozenu tabletku? 😵 nič nevyberaj, toto som este nepocula nikdy nikde. Normalne dobre balenie.
@snazilka_bio_mamka viete ja som sa len bála ze sa to za pár dní nahromadí veľa keďže mi to tak toľko veľa ostalo... Nemala som s tým ešte skúsenosť Ale ďakujem už som mudrejsia
@nuna2112 ono sa to aj tak potom vyplavi ako sa budete čistiť zospodu..ked som mala tie tabletky, tak som si rovno dala aj intimku lebo sa mi to stale čistilo po tom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?